Look // Dagelijkse Herfstlook met warme tinten

Dagelijkse Herfstlook met warme tinten

Een aantal maanden geen looks op mijn blog, dat is eigenlijk niks voor mij. Tijd om weer eens een look met jullie te delen! Een herfstlook met mooie warme kleuren, die ook nog eens heel gemakkelijk overdag te dragen is. Welke producten in heb gebruikt? Ik vertel het in dit artikel.

 

Voor deze look heb ik mijn Morphe palette er weer eens bij gepakt. Dit palette zit echt vol met mooie warme tinten die allemaal met elkaar te combineren vallen. Je kan ook natuurlijk voor een look zoals deze een palette gebruike als Urban Decay of Anastasia of andere warme tinten.

Ik heb voor deze look ook weer een oude favoriet ontdekt. De Fit me foundation van Maybelline, deze foundation is langere tijd favoriet geweest maar tijdje niet gebruikt en eigenlijk een beetje vergeten. Ik gebruikte hem weer en ben weer blij dat ik hem gevonden heb. Deze gaat weer terug in mijn everyday bakje!

Gezicht
♥ Foundation: Maybelline Fit me Foundation
♥ Poeder: Laura Mercier Translucent powder  
♥ Concealer: Sephora Bright Future Gel serum in mustard
♥ Blush: Tarte  Tarteist blush palette in de kleur Love
♥ Highlighter: Smashbox x Vlada Petal metal highlighter
♥ Lippen: NYX Soft matte lip cream

Ogen

♥ Basis: MAC Pain pot in Painterly
♥ Palette: Morphe 35O2 Second nature palette 
♥ Eyeliner: Kat von D – Tattoo liner in trooper
♥ Mascara: YSL The shock mascara
♥ Wenkbrauwen: Anastasia Dip brow pomade in Chocolate

Wat vinden jullie van de look? Draagbaar voor deze Herfst toch?


Volg:

5 Reacties

 1. 7 november 2018 / 19:08

  Wat een prachtige look, zeker herfstig! 🙂

 2. 7 november 2018 / 21:34

  Jee, wat een prachtige look! En mooie foto’s ook! Helemaal Herfst-proof 🙂

 3. 8 november 2018 / 15:03

  Wat een prachtige look met mooie warme kleuren! Had ik maar iemand die elke ochtend mijn make-up zo kwam doen.. ik ben zo slecht in oogschaduw aanbrengen!

 4. 11 november 2018 / 20:45

  Hele mooie keuren heb je gebruikt! En bij elkaar is het ook echt zo’n kleur die de blaadjes nu buiten hebben 🙂

 5. 13 november 2018 / 14:05

  Wat een super leuke herfstige look heb je gemaakt zeg. Ik vind de kleur van de trui die je aan hebt trouwens ook erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *