Review // Colourpop x Zoella Brunch palette

Direct toen Zoe Sugg (Zoella) bekend maakte op Instagram dat zij een samenwerking aan was gegaan met Colourpop werd ik enthousiast. Als fangirl kan ik het dan niet laten om een deel van de collectie te bemachtigen. Het meest benieuwd was ik naar het Brunch palette! Kijk mee.

Zoella brengt ieder jaar zelf een aantal customized collecties uit met daarin beauty en lifestyle producten. De beauty producten zijn vooral verzorgingsproducten en nooit kwamen daar echte make-up producten bij kijken. Ik vind het daarom zo leuk dat ze nu een samenwerking aangaat met een heel fijn merk namelijk Colourpop. Al eerder heb ik oogschaduw van Colourpop uitgeprobeerd en echt de kwaliteit is heel goed en ik gebruik ze nog steeds! Dus heel benieuwd naar dit Colourpop x Zoella Brunch palette.

De hele collectie is gebaseerd op het thema Brunch inclusief de namen, de verpakking en de kleuren. Ik word echt vrolijk als ik deze collectie zie, eitjes, wafels, gebakjes en aardbeitjes verschijnen terug op de verpakking. Het palette is vormgegeven als een wafel met blauwe bessen en aardbeien, hoe leuk! Wel jammer is dat er vrij weinig product per pan in zit namelijk 1 gram, dit in vergelijking met de 2,1 gram die er normaal bij Colourpop wordt gebruikt.

Aan de binnenzijde bevinden zich de 12 verschillende kleuren, 11 vrij subtiele kleuren en 1 knallende blauwe kleur. Echt een palette voor dagelijks gebruik zo te zien. Ik vind het jammer dat de kleurrange niet heel uitgebreid is en veel kleuren bij elkaar in de richting komen. Wat ik wel fijn vind hieraan is dat je gemakkelijk de kleuren kunt combineren. Er zitten zowel 5 matte als 7 shimmery kleuren in.

De structuur is zacht en er komt meer dan voldoende product mee. Ze blenden goed over in elkaar voor zowel de matte als de shimmery kleuren. Er zullen geen spectaculaire ooglooks komen mits je de blauw ‘Brunch club’ gebruikt maar des ondanks vind ik het een heel fijn palette voor draagbare looks.

Ik dacht dat de collectie binnen no-time uitverkocht zou zijn maar op dit moment zijn alle producten nog steeds te koop! De prijzen zijn leuk en niet te duur, ook betaal je bij afrekenen gelijk de tax kosten waardoor je niet voor verassing komt te staan als de pakketbezorger je pakketje aflevert. Dit Colourpop x Zoella Brunch palette kost €16.

 


Volg:

5 Reacties

 1. 12 maart 2019 / 08:44

  Wauw, wat prachtig! Kost ook niks dit palette, love it!

 2. 13 maart 2019 / 10:36

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt, dat als eerste 🙂 En ik vind het palette ook heel mooi vormgegeven en de kwaliteit lijkt ook goed te zijn. De prijs vind ik dan nog wel meevallen.

  • Vera
   Auteur
   13 maart 2019 / 14:41

   Wat lief van je! Het is inderdaad dat de prijs kwaliteit verhouding heel goed is hiervan.

 3. 19 maart 2019 / 22:16

  Ik kan de schattigheid van deze verpakking echt niet handelen, hoor. Hij is echt te leuk. En die felblauwe kleur er tussen vind ik ook geweldig. Verder zijn het allemaal mooie kleuren, niet erg uiteenlopend nee, maar alsnog een mooi palette om te hebben denk ik! Al is het alleen voor de verpakking, hehe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *