Colourpop x Zoella Brunch collectie

Colourpop x Zoella Brunch collectie

In het artikel van vorige week waarin ik het Brunch palette onder de loep nam voor jullie, liet ik het al een beetje doorschemeren. Ik had het niet alleen bij het palette gelaten en kocht nog een drietal andere producten. Kijk mee!

In mijn winkelmandje belandden uit de Colourpop x Zoella Brunch collectie nog een eyeliner, lip bundel en twee vloeibare oogschaduws. Die besloot ik allemaal tegelijkertijd te review voor jullie! Je kunt ook de gehele collectie als bundel kopen maar van een  aantal producten ging mijn hartje niet sneller kloppen.

De verpakkingen zijn net als het Brunch palette geïnspireerd op alles omtrent lekker brunchen met je vrienden en/of vriendinnen. De kleuren zijn zo ontzettend vrolijk en leuk om te zien!

XOXO Cream gel liner

Een gel liner waarmee ik de plekjes tussen mijn wimpers mee kan opvullen, dat is eigenlijk wat ik nog zocht. Deze eyeliner zou makkelijk het pigment af geven en een diep zwart kleur geven. Ik was heel benieuwd want met een prijs van €4,40 kon ik dit niet laten om hem mee te bestellen.

Het is inderdaad een diep zwarte creamy eyeliner met een klein glittertje (heel goed kijken wil je hem zien). De eyeliner is boterzacht en geeft heel goed zijn pigment af. Je kunt er gemakkelijk mee tussen de wimpers komen maar ook net een speels lijntje erboven zetten waardoor meer diepte gecreëerd kan worden. Ik vind hem heel fijn in gebruik alleen merk ik wel dat het penceeltje best snel opraakt. Ik dacht de eerste keer, moet ik nu alweer draaien om meer product te krijgen.

Ook moet je oppassen dat de eyeliner wat kan gaan vlekken en dan vooral in je binnenste ooghoek. Dus af en toe even kijken of je geen panda oogjes hebt!

Group hug kit

Super gepigmenteerde vloeibare oogschaduws, vooral was ik benieuwd hoe ik dit zou gaan gebruiken. Er zitten in deze kit twee (verschillende) kleuren. “Verschillende” zeg ik expres want de kleuren vind ik heel dicht bij elkaar liggen… Je moet goed kijken om het verschil te zien, de ene is wat koeler dan de andere maar that’s it. Ik had graag bijvoorbeeld een donkere en een lichte rose goude tint gezien of twee totaal verschillende kleuren.

In gebruik zijn ze heel fijn, je kunt de intensiteit zelf beslissen. Wil je het iets meer vervaagd en voor dagelijks gebruik dep je het met je vinger gewoon net wat meer uit. Wil je er een cut crease mee maken met strakker lijnen dan is het mooi om juist de intensiteit te gebruiken en het wat op te bouwen. Echt wel een gaaf product!

My Day Ones lip bundel

Zoella heeft drie verschillende lip bundels uitgebracht, een lippotlood met een lipstick in dezelfde tint. Het voordeel van het toevoegen van een lippotlood daarbij is dat de lipstick wat beter blijft zitten en dat je natuurlijk strakkere lijnen kunt maken voordat je met de liquid lipstick aan de slag gaat.

De kleur vind ik echt heel mooi! Hij heeft een beetje weg van mijn favoriete MAC faux. De penceel is fijn in gebruik en je kunt er inderdaad nette lijnen mee zetten. Groot nadeel vind ik dat het onmogelijk is om de lippencil te slijpen?? draaien?? of weet ik hoe je aan het product komt als het puntje eraf is… Anders zou het wel heel weinig product zijn…

De liquid lipstick dekt goed en brengt mooi gelijkmatig aan. De lipstick droogt mat op en voelt dan zeker niet stroef aan. Eigenlijk voel je het niet zitten, de lipstick blijft goed zitten en overleeft zeker een aantal uur!

Of ik te spreken ben over deze collectie? Zeker wel want voor de prijs vind ik de kwaliteit echt goed bij Colourpop. De inbreng van Zoella vind ik ook echt leuk maar ik had wat meer (kleur) variatie in de producten willen zien. De eyeliner kost omgerekend €4,40, de lip bundel € 10,15 en de Group hug kit € 12,40. De Colourpop x Zoella Brunch collectie is nog altijd te koop bij Colourpop.

 

 


Volg:

3 Reacties

  1. 19 maart 2019 / 22:21

    Als het goed is moet je kunnen draaien aan de onderkant van de lip pencil, zo niet, dan moet hij gewoon in een puntenslijper. Maar pin me er niet op vast! Het zijn echt onwijs mooie producten trouwens, vooral die lip bundle.

  2. 24 maart 2019 / 11:16

    Wat een super mooie producten zijn het zeg! Echt heel tof. En echt een leuke collab ook. De lipcombo is echt heel erg mooi. Wel vreemd inderdaad van het potloodje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *