Colourpop x Kathleen lights // Were the night is

Colourpop x Kathleen lights

Mijn eerste colourpop bestelling is een feit. Ik heb ontzettend lang getwijfeld vanwege de verzendkosten en invoerkosten. Ik ging daarom eerst voor een set van 4 kleuren om het uit te proberen. Vandaag dus 4 shimmery kleuren van Colourpop in samenwerking met Kathleen Lights in de review.

Colourpop is een Amerikaans merk wat zich vooral specialiseert in oogschaduws en lipsticks. Een merk dat het afgelopen jaar steeds bekender werd. Heel veel make-up liefhebbers zijn er ontzettend over te spreken, dan wil ik het natuurlijk ook heel graag eens uitproberen. Ik besloot dus voor het eerst te gaan voor een samengestelde set van 4 kleuren.

Het zijn vier kleuren van de super shock shadow collection met verschillende finishes.  Hoe colourpop ze omschrijft;

Telepathy: ultra-metallic chartreuse

Weenie: true metallic rose gold

Porter: deep pearlized warm burgundy with gold multi-dimensional glitter

Midnight: black shadow with gold glitter

Weenie is een pearlized oogschaduw, Porter en Midnight zijn metallic en Telepathy ultra-metallic.

De oogschaduws van colourpop hebben allemaal dezelfde verpakking. Clean wit maar wel heel gemakkelijk te zien aan de bovenkant welke kleur het is. Doormiddel van de schroef dop blijft de verpakking ook mooi intakt en worden ze niet zo snel smerig.

De kleuren zijn echt zo mooi! Mijn favorieten zijn Weenie en Telepathy, de kleuren knallen er letterlijk uit bij het openen. Met de andere twee kleuren weet ik nog niet helemaal wat ik er mee aan moet maar dat komt vast nog wel. De oogschaduw kleuren zal ik vooral gebruiken in combinatie met matte oogschaduws van bijvoorbeeld Makeup Geek. Ik vind glitter oogschaduw nog het mooiste op het bewegend ooglid of natuurlijk in combinatie met een winged eyeliner.

Tijd voor de swatches! En ja ik meen het deze swatches zijn gemaakt door een enkele keer te vegen met mijn vinger. Ik heb werkelijk waar nog nooit zo’n pigmentatie gezien zoals deze. Wat me opvalt is dat de substantie heel apart is, geen poeder maar ook geen vloeibare oogschaduw. Hierdoor heb je geen enkel fall out en zit de oogschaduw meteen goed op zijn plek. Wel uit kijken met foutjes dus, anders ben je zo een hele hoop tijd kwijt met blenden.

Op de linkse foto heb ik Telepathy gebruikt op mijn bewegend ooglid en op de rechten foto heb ik Weenie op dezelfde wijze gebruikt en Telepathy in mijn binnenste ooghoek. Ik ben echt ontzettend fan van colourpop. Nu nog even bedenken in welke combinatie ik de andere twee kleuren ga gebruiken.

Colourpop is ook nog eens betaalbaar! Voor deze set van 4 oogschaduw kleuren betaal je $18 dollar. Helaas komt er voor ons als Nederlanders wel verzendkosten bij en invoerkosten. Door onder de $20 te blijven hoef je geen invoerkosten te betalen maar alleen de verzendkosten. Soms heeft colourpop gratis internationale verzending dus houd dit goed in de gaten!


Volg:

3 Reacties

  1. 8 januari 2017 / 22:25

    Wow, dat pigment 😮 Ik vind vooral de cranberry kleur prachtig!

  2. 17 januari 2017 / 20:41

    Als ik zo de kleuren op de swatch zie zou ik het setje toch niet snel kopen omdat het toch wel hele heftige kleuren zijn. Maar je hebt het zodanig mooi in de look verwerkt dat ik hem toch wel! Wat kun jij er toch een mooie look mee maken zeg! De kwaliteit ziet er ook echt heel erg goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *