Review | Clinique Moisture Surge Intense

Clinique Moisture surge intense

Met mijn 27 jaar word het toch eens tijd om een dagelijkse routine te hebben als het gaat om gezichtsverzorging. Ik ga me meer in producten verdiepen die bij mijn huid passen heb ik besloten. Beginnende bij een voedende dagcreme voor in de Winter. Deze Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrotor leek me een fijne start hiervoor.


Voorgaande jaren smeerde ik wel eens een dag- en nachtcreme en wisselde ik wel eens wat crèmes af. Ik heb alleen nooit echt een routine met favorieten producten. Ik ben me nu dus meer aan het verdiepen hierin en wil producten gaan proberen die echt bij mijn huid passen. Reinigen van de huid doe ik standaard iedere dag. Ik ga nooit naar bed zonder mijn make-up van mijn gezicht af te halen!

In de Winter heb ik snel last van een droge en trekkerige huid en kan ik zeker een crème gebruiken die heel goed voed. Ik wilde graag ook iets in combinatie met de Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate gaan gebruiken omdat dit het product is wat ik dus wel al dagelijks gebruik. Dat Clinique in deze serie ook nog een voedende crème zoals deze Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrotor had wist ik niet. Tijd om te proberen.

Het product is te verkrijgen in zowel 30 ml al 50 ml, om te proberen ben ik voor de 30 ml als eerst gegaan. Het is een schattig en lief roze potje. Afgesloten met een extra zegeling (witte dekseltje) zodat bacteriën er minder snel bij kunnen. Let er wel op bij gebruik dat je dit altijd doet met schone handen want het is voor de rest wel een open potje en geen tube.

Een volle, vetvrije crime-gel die de droge of vochtarme huid meteen en tot 24 uur lang hydrateert. Versterkt en herstelt de vochtbarrière van de huid om het eigen vocht vast te houden en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De huid voelt en ziet er jonger en levendiger uit. Geschikt voor zeer droge tot gecombineerde droge huid.

Precies wat ik op dit moment nodig heb met het koude weer. De crème voelt vrij voedende en dik aan eenmaal aangebracht, maar verdeelt wel gemakkelijk. Positief punt is dat het vrij snel in de huid trekt waardoor je snel weer door kunt met de rest van je make-up. Ik merk echt dat het een fijne crème is voor mezelf na een aantal dagen gebruiken had ik al een zachtere en minder trekkende huid.

De producten van Clinique vallen zeker nog in de categorie betaalbaar. Ik vind vaak huidverzorging al snel duur worden, terwijl het wel heel belangrijk is!. Zo heb ik nog altijd wel mijn favorieten van Estee Lauder de Advanced night repair maar hier ben ik ook super zuinig mee. Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator kost bij Douglas voor 30 ml €16,96 en de 50 ml €25,46 (nu 25% korting).

 

 

 


Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *