Chanel Le Volume mascara // Noir

Chanel Le Volume mascara

Mijn favorieten mascara, ik dacht dat ik er in ruim twee jaar bloggen al wel een artikel aan had gewijd. Na even terug gezocht te hebben bleek dit niet het geval. Nou moet ik ook zeggen dat ik de laatste tijd op zoek ben gegaan naar nieuwe mascara’s maar nog geen enkele variant deze Chanel Le volume mascara verslaat.

Ici Paris had in de maand December weer een hele mooie aanbieding gehad, alle mascara’s waren weer eens met 40% afgeprijsd. Ik heb best lang op deze actie gewacht maar eindelijk was die er weer! Ik besloot dus direct te gaan voor mijn all time favorite van Chanel.

De verpakking van Chanel vind ik altijd ontzettend chique en luxe ogen. Ook deze mascara heeft dit zonder al te veel poespas. Het is eigenlijk een hele simpele zwarte huls met boven op de huls een logo van Chanel. De huls zelf is van ontzettend stevig materiaal en voor een mascara best een zwaar gewicht.

Het mascara borsteltje zelf is vrij dik en heeft flexibele kunststof haartjes. Ze zitten vrij dicht op elkaar waardoor je extra volume kan creëren. Er komt vrij veel product af de eerste paar keer dus wel opletten dat je niet te veel aanbrengt. Je hebt dan namelijk kans op spinnen poten.

De mascara is bij mij in een enkele laag mooi aangebracht en blijft gedurende de hele dag er goed op zitten. Brokkelt niet af en het volume blijft gewoon goed zitten. Mensen vragen wel eens of het mijn natuurlijke wimpers zijn en ja dat zijn ze dus! met dank aan Chanel.

Deze mascara is niet waterproof dus je moet er niet mee gaan zwemmen of een enorme huilbui mee hebben. Wel overleefd hij gemakkelijk wat water zoals fietsen in een regenbui. Ik zelf ben geen fan van waterproof mascara omdat vaak door regen of water de mascara’s er ook niet echt mooi uit zien. Ook krijg je waterproof mascara er vaak alleen af met olie wat ik geen fijne reiniging vind. Deze mascara van Chanel is gewoon makkelijk te verwijderen met miccelair water.

Chanel Le Volume mascara blijft bij mij dus tot nu toe op nummer 1 favorieten mascara. Normaal gesproken is de mascara niet goedkoop namelijk €32,99 en nu met de 40% korting actie van Ici Paris €19,80. Ik raad je dus aan om op de actie te wachten want een mascara van L’oreal of Maybelline is rond dezelfde prijsklasse dan.

 


Volg:

4 Reacties

 1. 29 december 2016 / 12:34

  Mooi effect! In de actie valt de prijs ook nog wel mee inderdaad.

 2. 29 december 2016 / 22:28

  Oh deze mascara ziet er goed uit! Mooie en duidelijke foto’s heb je gemaakt zeg!

 3. 29 december 2016 / 23:02

  Wow wat een mooi effect! En met die korting is het zeker wel te doen 🙂

 4. 15 januari 2017 / 23:18

  Pfoe ik baal dat ik die actie eventjes heb gemist! Deze lijkt me zo fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *