Cadeau’s voor onder de Kerstboom 2017

Sinterklaas is weer terug naar Spanje en het is tijd om de Kerst in huis te halen. Ook weer de tijd om verlanglijsten samen te stellen. Mijn verlanglijstjes zijn de deur uit en deze keer weinig make-up in vergelijking tot voorgaande jaren. Vandaag deel ik mijn verlanglijsten en hopelijk kunnen jullie er wat inspiratie uit halen.

Cadeau's voor onder de Kerstboom 2017

♥ Boven ons bed willen we graag een plank met verschillende fotolijsten en foto’s plaatsen. Deze poster van Breda lijkt ons daarvoor een hele leuke toevoeging tussen alle persoonlijke foto’s.

♥ Deze muts zag ik voorbij komen bij Zoella haar vlogs. Ik vind de dubbele pompons echt zo leuk. Te bestellen op Asos dus ook goede levering in Nederland.

♥ Ik ben de laatste tijd verzot op geurkaarsen van Rituals. Van de special editie waar ik een review over had geschreven is al op. Nu staat deze op mijn verlanglijst.

♥ Op dit moment heb ik al zwarte leren handschoen, alleen zijn ze enorm aan het slijten en ben ik toe aan nieuwe. Een goed cadeau voor Kerst dus.

Sailor caps zijn helemaal hip. Vind ze zo leuk bij andere staan dat ik ook maar besloten heb dat ik er één in mijn garderobe wil hebben.

♥ Becca is nu tegenwoordig te verkrijgen bij de Douglas. Super mooi merk en handig dat we het nu heel gemakkelijk kunnen verkrijgen. Naar deze set werd ik wel nieuwsgierig voor €15.

♥ Mijn bakverslaving is een feit en deze vorm om sloffen te maken leek me echt heel handig. Je kunt namelijk sloffen zo mooi decoreren en versieren. Voor het bakken zou ook een maatlepelset van pas komen want hoeveel is nu precies een 1/2 thee lepel?

♥ Ook ben ik de laatste tijd een heuse verslaving aan het ontwikkelen als het gaat om mokken. Ik wil de leukste en vrolijkste graag hebben voor mijn bakjes thee!

Benieuwd wat ik uiteindelijk allemaal krijg van de Kerstman? Ik zal het na Kerst met jullie delen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren


Volg:

1 Reactie

 1. Fabiënne, Enjoyyourownbeauty
  16 december 2017 / 11:01

  Tof artikel!

  Leren handschoenen vind ik er altijd zo stijlvol uitzien!

  Liefs
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *