Buitenlandse topmerken Beauty!

Header

Wat baal ik er nog vaak van dat de Sephora weg is. Heerlijk was het om deze winkel om de hoek te hebben in Breda. Het was niet goed voor de portemonnee maar nu duurt het altijd zo lang voordat je het in huis hebt. Ik ben echt dol op de luxere merken die nu alleen nog maar in het buitenland te verkrijgen zijn. Vandaag laat ik jullie mijn favorieten topmerken qua beauty zien.

Urban Decay

IMG_4831

Dit is mijn all time favorite merk. Ik kan niet genoeg krijgen van Urban Decay en ben nog geen tegenvallers tegen gekomen van dit merk. De pallets zijn natuurlijk mijn favorieten en ik gebruik ze echt dagelijks. De primer potion vind ik nog het meeste geweldige product. Ik wil zeker nog meer producten van ze uitproberen want blijkbaar hebben ze nog veel meer toppers. Zo ben ik heel benieuwd naar de 24/7 glide on pencils.

NARS

IMG_3233_artikel

Van NARS heb ik nog niet heel veel maar Albatross is zeker een groot favoriet. De verpakkingen vind ik echt een luxe uitstraling ondanks het simpel is. Graag zou ik de foundation en concealer ervan uitproberen. Dit is alleen heel moeilijk online shoppen voor de kleur. Toch maar eens hiernaar gaan kijken als we op vakantie zijn.

Too Faced

IMG_3266_artikel

Mijn favoriet is toch wel het chocolate bar palette. Wat een mooie looks kun je er mee maken en wat een mooie natuur tinten. Voor de verpakkingen doen ze ook veel moeite en ik vind ze er altijd zo schattig uitzien.

Real Techniques

starter-set-full-01Mijn meest gebruikte make-up kwasten zijn die van real technique zowel voor ogen als gezicht. De Pixiwoo zusjes hebben sinds kort nieuwe luxere kwasten gemaakt. Ik zag dat ze zelfs in rosé goud te verkrijgen zijn!! Wat wil je nog meer. Real technique is wel gelukkig wat makkelijker te verkrijgen in Nederland. Maar ik heb nog nergens de nieuwe kwasten kunnen vinden helaas.

Anastasia Beverly Hills

anastasia-beverly-hills-liquid-lipstick

Bron

Van dit merk heb ik nog helemaal niks, ik weet het shame on me! Deze maand ga ik er alleen nog wel product(en) van bestellen. Ik wil namelijk heel erg graag de nieuwe liquid lipstick van uitproberen. Ook de dip brow die bij iedere wishlist terug komt zou nu eens een mooie toevoeging zijn!

Welke merken mis ik en vinden jullie een succes?

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *