Breda // Hotspots Lunch

Hotspots lunch Breda

Heerlijk vind ik het om eens buiten de deur te lunchen! Niels en ik doen het alleen niet zo heel vaak maar als we het doen genieten we er enorm van. Ik heb eigenlijk nog heel wat plekken in Breda die ik wil proberen. Vandaag zet ik ze voor jullie op een rijtje!

Wij vinden het vooral leuk om bij tentjes te lunchen die niet grootschalig zijn en vaak een klein huiskamer gevoel geven. Vaak zitten deze hotspots in de kleinere straatjes en zo zie je ook nog eens wat van Breda. Ik heb een lijstje waar ik nog graag eens naar toe zou willen. Goede koffie is ook vaak een pluspunt bij ons haha!

Yirga

Een hotspot met als specialiteit koffie, nou dan heb je ons al. Wij houden van koffie en al helemaal als het lekkere verse bonen zijn. Een kleine hotspot in een klein straatje van Breda. Helaas alleen niet geopend op mijn vrije Maandag dus daar zullen Niels en ik samen een keer in het weekend naar toe moeten. De gebakjes zien er ook super lekker uit.

Kamu

Een fietsenwinkel en een koffietent bij elkaar, een aparte combinatie maar zeker origineel. Je kunt hier dus ook weer lekkere koffie drinken. Merken jullie al dat ik tegenwoordig echt van de goede koffie ben haha! Je kunt in de zomer ook heel leuk op het terras zitten.

Anne&Max

Anne&Max is pas sinds 2 Februari open in het Ginneken, Breda maar het ziet er al echt zo gezellig en fijn uit. Ze willen graag met hun zaak een huiskamer gevoel geven en op de foto’s te zien zijn ze daar goed in geslaagd. Ze hebben lekkere verse koffie en je kunt er terecht voor ontbijt en lunch. Dit is ook een hotspot waar ik ook wel eens op Maandag met mijn laptopje zou willen zitten om te bloggen!

Vermut

Ook dit leuke zaakje zit in het Ginneken en ik weet dat het hier altijd aardig druk is als het lekker weer is. Je hebt een leuk klein terrasje. Eigenlijk wist ik helemaal niet hoe het er binnen uit ziet maar na wat research staat ook deze hotspot op mijn te bekijken lijst!

Wolfslaer

Deze heb ik maar even als laatste gezet want dit is niet zomaar een restaurant maar een sterren restaurant in Breda. Je kunt er dus exclusief lunchen en dineren. Wij houden heel erg van eten en geniet er van als het mogelijk is om eens flink uit te pakken. We zijn bijna 6 jaar samen en gaan vanavond hier dineren, wij vonden dit wel een geslaagde reden. Ik ben zo benieuwd en geen idee wat ik kan verwachten!

Hebben jullie nog aanraders als het gaat om lunch Hotspots in Breda? Of ben je al wel eens bij één van deze hotspots geweest toevallig, laat het me dan zeker even weten!


Volg:

1 Reactie

  1. Anbeke
    5 februari 2019 / 16:35

    Ben je al e3ns in het archief gewe3st in de haagse be3md3n?
    Echte aanrader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *