Boek review // Happy life 365 – Kelly Weekers

Happy life 365

Een doel van mij dit jaar is om meer te gaan lezen, waaronder ook zelf reflectie boeken. Ik ben de eerste drie maanden nog niet helemaal goed op weg en neem de tijd niet echt. Toch las ik dit boek vrij snel uit! Vandaag vertel ik jullie meer over wat #Happy life 365 met mij deed.

Een leuker leven, door vooral je denkwijze te veranderen. Iets wat voor mij de laatste maanden/jaren een struggle is geweest. Niet altijd in het negatieve blijven hangen. Daardoor ben ik gaan kijken naar zelfhulp boeken die je net dat steuntje in de rug kunnen geven. Dit boek stond hoog op mijn lijstje!

Wie is Kelly Weekers

Kelly Weekers is voormalig Miss Nederland in 2011 geweest en studeerde af als psycholoog. Tegenwoordig werkt zij als life & business coach en bereide haar werk uit met dit boek Happy life 365. Ik volg haar ook op Instagram, ze deelt vaak fijne quotes!

Waar gaat het over

Het is geen boek met moeilijke uitleg over hoe je je denkwijze moet veranderen, het zijn vooral tips die je kunt gebruiken. Door verschillende hoofdstukken zoals verwachtingen, dankbaarheid, vriendschappen en social media leer je op simpele manieren net wat anders te denken. Want het glas is niet altijd half leeg. Vooral het dankbaar zijn voor de dingen die je hebt vind ik heel belangrijk.  Je krijgt in het boek ook korte opdrachten die je kan uitvoeren en die je zeker aan het denken zetten.

Wat ik vind van Happy Life 365

Ik vind het boek heel prettig lezen en ik heb echt het gevoel dat het me energie geeft. Dingen positiever bekijken is belangrijk en ze geeft ook precies aan waarom dat de beste optie is. Ik heb heel vaak ‘Oh ja!’ momentjes en denk af en toe bij mezelf ‘ze heeft echt gelijk’. Natuurlijk kan je niet altijd positief denken maar dat is ook helemaal niet nodig. Je mindset kan ontzettend met je aan de haal gaan maar iedereen kan ook beheersing krijgen over je eigen mindset. Het leest echt ontzettend makkelijk weg en je hebt het boek zo uit.

Ze heeft ook echt hele pakkende quotes in het boek staan die de spijker op de kop slaan. Vooral de hoofdstukken met verwachtingen en dankbaarheid hebben mij aangegrepen. Door dit boek ben ik natuurlijk niet gelijk een totaal ander persoon maar het heeft me zeker een duw in de goede richting geholpen in mijn denkwijze op dit moment.

Ik ben fan van dit boek, mijn eerste zelf reflectie/hulp boek en zeker niet de laatste. Ik merk dat ik hier namelijk echt heel veel aan heb. Een inspirerend boek waarmee je gelijk aan de slag kan en heel veel positive vibes uit kan halen. Te koop bij Bol.com voor €20,99.

Happy Life 365 Boek omslag Happy Life 365
Kelly Weekers
Zelf reflectie


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *