Boek / Capture your style

Op dit moment beheer ik twee Instagram accounts en eigenlijk weet ik niet helemaal wat ik met beide aan moet op dit moment. Omdat ik me daarin wil verbeteren leek het me goed om eens naar wat meer informatie te zoeken van bekende Instagrammers. Ik kwam dit boek van Aimee Song tegen en wil dit graag met jullie delen!

Mijn twee Instagram accounts @face2beauty en @lifeofvera__ zijn totaal verschillend. Mijn @Face2beauty Instagram plaats ik eigenlijk alleen maar looks op. De rest van mijn foto’s komt op @lifeofvera__. Eigenlijk wil ik bij mijn persoonlijke @lifeofvera__ Instagram een mooiere feed. Maar waar begin ik dan?

Aimee Song, 5 jaar al een actief en op dit moment een influenceer met 4,7 miljoen volgers. Haar inkomsten komen binnen door samenwerkingen via Instagram. In dit boek deelt ze haar tips en tricks met de wereld zodat iedereen de fijne kneepjes van het vak kunnen leren. Nieuwsgierig dat ik was bestelde ik het boek in de hoop een hele hoop te leren van haar.

Het boek kwam binnen en ik ben er direct aan begonnen. Het leest lekker makkelijk weg en het is goed opgebouwd. In totaal 5 verschillende hoofdstukken met onderwerpen waarin flatlays, OOTD, Tags en selfies worden uitgelegd. Ze geeft echt handige do’s en dont’s waardoor ik een hele hoop heb bijgeleerd. Het boek is wel Engelstalig.

In het boek staan ook een hele hoop mooie foto’s van Aimee Song. Eigenlijk is het hele boek een mooi plaatje. Zachte tinten en duidelijk teksten zijn gebruikt. Ze laat daarbij duidelijk zien wat ze aan haar foto’s veranderd en hoe ze uiteindelijk tot het eind resultaat komt. Haar foto’s zijn allemaal zo verschillende maar het geheel past toch echt perfect bij elkaar.

Ik ben er nog niet helemaal aan uit hoe ik het met mijn Instagram accounts ga doen maar ook ik wil een mooiere feed waarin een volledig verhaal over mijzelf word verteld. Foto’s die bij mij passen maar ook bij elkaar. Ik ga er eens goed over nadenken. Misschien helemaal omgooien?

Het boek Capture Your Style is verkrijgbaar bij bol.com vanaf €15,10.

BewarenBewaren

Signature
Volg:

2 Reacties

  1. 17 december 2017 / 22:02

    Dat boek heeft behoorlijk handige tips. Wie weet heb je er wat aan.

  2. 7 januari 2018 / 23:00

    Ik ben echt fan van dit boek. En het is ook nog eens goed voor mijn Engels haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *