Bobbi Brown wishlist

BobbiBrown_Header

Sinds ik mijn Bobbi Brown Pretty Coral blush heb draag ik hem echt iedere dag. Alles aan de blush is zoals ik graag verwacht van een blush. Het was mijn eerste Bobbi Brown product en ik ben stiekem maar eens gaan rond neuzen op de site naar de rest van hun assortiment. Uiteindelijk met een hele grote wishlist geëindigd, onbetaalbaar maar wat een gave items!

Zelf vind ik de producten van Bobbi Brown ontzettende luxe uitstralen. De verpakkingen zijn ontzetten chique en mooi afgewerkt. Ze hebben producten die je niet vaak tegenkomt. Ik heb denk een nieuwe crush op dit merk.

BobbiBrown

Bobbi Brown – Pink Cheek Palette // €49

Drie roze blush tinten in één palette wat wil je nog meer. Voor in de zomer is dit palette natuurlijk helemaal geweldig! De middelste kleur is zelfs ook een highlighter door de shimmers.

Bobbi Brown – Art stick in Electric Pink en Bright Raspberry // €27

Veel reviews heb ik al gelezen over deze art sticks. Ze brengen schijnbaar fijn aan en blijven goed zitten. De kleur keuze van Bobbi Brown hierin bevatten een hele hoop aparte maar o, zo mooie kleuren. Denk dat ik Electric Pink en Bright Raspberry het beste bij mij zouden passen.

♥ Bobbi Brown Brightening Finishing Powder // €50

Bij dit product vind ik de verpakking echt te mooi. Ik ben heel benieuwd wat dit product nou eigenlijk doet want je brengt het schijnbaar als een soort primer over je gezicht aan. Door dit de doen krijg je een mooie glans en is de grauwe kleur uit je gezicht meteen weg. Ik vraag me af of dit dan nog wel werkt met foundation erover? Hier moet ik me toch eens meer in verdiepen.

Bobbi Brown Surf & Sand palette // € 75

Dit palette is schijnbaar al in 2014 uitgebracht maar nog steeds te koop. De verpakking is ook hierbij weer helemaal tot in de puntjes uitgewerkt. De kleuren van het Surf palette lijken me zo mooi als de pigmentatie hiervan ook top is. Helaas liet de prijs me alleen schrikken….. Dromen dan maar….

♥ Bobbi Brown Shimmering Sands Eye palette // €81

Het allerduurste exemplaar uit de Bobbi Brown collectie. Ik val helaas gewoon voor bruine nude tinten en dit palette bevat gewoon 12 van die prachtige tinten. Als je het per kleur uitrekent kom je op €6,75 per kleur, valt mee maar om het nu in één keer uit te geven gaat voor mij iets te ver.

Bobbi Brown kun je verkrijgen bij de Bijenkorf en Douglas.


Volg:

8 Reacties

 1. 14 juni 2015 / 09:05

  Meid, wat een prachtige wishlist! Hopelijk kun je binnenkort één van deze mooie items toevoegen aan je stash.

  • Vera
   Auteur
   14 juni 2015 / 14:59

   Ik hoop het ook! Dankjewel voor je lieve reactie.

 2. 14 juni 2015 / 10:12

  wauw stuk voor stuk prachtige items! wil ik hebben!

 3. 14 juni 2015 / 10:18

  Ik heb thuis het Sand-palette liggen van BB, en ‘k ben er echt tevreden mee! 75 euro well spent, zeg ik zo! Die ART-stick staat trouwens ook op mijn wishlist!

  • Vera
   Auteur
   14 juni 2015 / 15:00

   Goed om te weten! Ik ben er echt heel nieuwsgierig naar.

   • 4 oktober 2016 / 21:21

    04/04/2010 – 11:10amAveCaesar Troll no corrijas mis faltas de ortografia cuando usted puso en un post “Haber” (del verbo) cuando era “a ver” (de ver) , ves? acaba de demostrarse que eres troll y tonto(falto de inteligencia…no te insulto ,jaja).

 4. 14 juni 2015 / 12:05

  Bobbi Brown is zo een prachtig merk. Ik wil echt een van hun oogschaduw paletten.

 5. 14 juni 2015 / 21:26

  Die Surf and Sand is mooi, zeg! Helaas nog wel wat doorsparen… 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *