Bobbi Brown Pretty Coral Blush

BobbiBrown_PrettyCoral_1Nog nooit heb ik een product geprobeerd van Bobbi Brown totdat ik zag dat ze ook deze prachtige blushes hadden. De verpakkingen van Bobbi Brown zijn strak en chique en zeker mooi voor op mijn nieuwe toilettafel. Zelf was ik heel erg benieuw naar de kwaliteit van de blush want het gaat natuurlijk nog meer om de inhoud.

BobbiBrown_PrettyCoral_2

Er zijn in totaal 21 kleuren blushes. Jaaa inderdaad zoveel, het kiezen was daarom ook best moeilijk. Sinds kort hebben zij er 5 nieuwe kleuren aan toegevoegd en daar stonden mijn oren natuurlijk wel naar. Koraal kleurige blushes had ik nog niet in mijn bezit een ik wist ook niet echt of dit mooi zou zijn bij mijn huidskleur. Om toch eens te proberen ging ik voor een koraal kleur met een roze touch, de Pretty Coral.

BobbiBrown_PrettyCoral_4

Het zou hier gaan om een limited edition voor de herfst maar hij is nog steeds te verkrijgen wat hem dan weer niet zo heel limited edition maakt. Toen ik de kleur binnen kreeg was ik blij verrast want de kleur is echt heel mooi voor de lente. Hij lijkt een beetje op NARS Orgasm maar dan zonder glitters erin. Eigenlijk meer roze als koraal.

BobbiBrown_PrettyCoral_3

Het doosje vind ik een topper. Hoe mooi zou het zijn om de gehele collectie te hebben in je make-up lade. Simpel en strak in een mooi vierkant doosje. De blushes bevatten 3,7 gram.

BobbiBrown_PrettyCoral_6

Gepigmenteerd is de blush zeker, uitkijken met aanbrengen dus. Je kunt hem zelf opbouwen en hij blijft goed zitten. Ik denk nu alleen maar, geef me asjeblieft meer van deze blushes!

BobbiBrown_PrettyCoral_7

Zonder blush

BobbiBrown_PrettyCoral_8

Pretty Coral lichtjes aangebracht

De kleur vind ik echt heel mooi voor in de lente en zomer. Hij had alleen nog wel een tikkeltje meer koraal mogen bevatten. Ik denk wel dat koraal mij zal staan dus de volgende keer ga ik zeker voor een kleur die daar meer naar neigt. De blush draag ik de laatste dagen wel echt dagelijks dus ook dit is een favoriet van me.

Waar ik zelf nog heel benieuwd naar ben is de Shimmer Bricks van Bobbi Brown. Prijzig maar zo mooi! Moet alleen nog eens goed gaan nadenken over welke kleur het zal gaan worden. Keuze, keuze, keuze maar wat een luxe is het toch.

De blush is te koop bij verschillende parfumeries, zelf heb ik hem besteld bij Douglas en kost €28,50.

Hebben jullie toevallig al meerdere kleuren blushes gehad en welke was jullie favoriet? 


Volg:

2 Reacties

  1. 1 mei 2015 / 11:40

    Wat een geweldige kleur, staat je erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *