Bobbi Brown Luxe Lip Color //13 Bright Peony

BobbiBrown_Lipstick_Header

Bobbi Brown, een merk wat steeds meer mijn hart steelt. Luxe producten die ook nog voldoen aan kwaliteit. Van mijn werk kreeg ik een VVV-bon en dit was een mooie reden om weer eens iets van dit merk te proberen. Tijdens een dagje shoppen kwam ik de vernieuwde lipsticks tegen, de luxe lip colors. De keuze was enorm maar deze mooie knaller viel gelijk op.

BobbiBrown_Lipstick_11

Er zijn 30 verschillende kleuren te verkrijgen en dat maakt de keus natuurlijk niet makkelijk. De Luxe Lip Color lipsticks hebben een comfortabele textuur die zonder enige moeite over de lippen glijdt. Bobbi Brown verklaart dat deze lipsticks de fijne lijntjes op de lippen minder zichtbaar maakt en dat het een voedende lipstick waardoor velletjes worden voorkomen.

BobbiBrown_Lipstick_10

De huls is echt heel mooi en luxe. Een strakke gouden verpakking met het merk Bobbi Brown erop. Zeker een verpakking die gezien mag worden in je handtas.

BobbiBrown_Lipstick_9

De verpakking heeft een extra luxe uitstraling door de gouden huls met het “wapen” van Bobbi Brown op de bovenzijde van de huls.

BobbiBrown_Lipstick_5

Aan de onderzijde is de kleur te zien. De kleuren variëren van nude tot donker rood/bruin. Voor ieder dus wel een kleur.

BobbiBrown_Lipstick_6

Ik koos zelf voor een felle roze tint. Het wordt Herfst maar een mooie heldere roze kleur kan nooit kwaad vind ik.

BobbiBrown_Lipstick

Ik had natuurlijk al geswatcht in de winkel en daar zag ik al direct hoe voedend deze lipsticks zijn. Ze glijden echt enorm makkelijk en hebben een mooie pigmentatie. Ik was wel een beetje bang dat hierdoor de kleur snel zou slijten maar de kleur trekt in de lippen en blijft er zeker zo’n 4 uur opzitten. De lippen blijven gehydrateerd en worden niet mat. Hele aparte formule is het.

BobbiBrown_Lipstick12

Wel moet je even uitkijken dat de lipsticks niet gaan ‘bloeden’, vooral als je een extra laag aanbrengt. Een dunne laag geeft al meer als genoeg pigmentatie en zorgt ervoor dat het gewoon mooi op zijn plek blijft. Zeker blij met deze aanschaf!

Deze lipsticks zijn pas vanaf afgelopen weekend te koop en er zitten zoveel mooie kleuren bij. Mocht je dus voorbij een Bobbi Brown counter lopen ga dan zeker eens even gluren. De finish is echt top!

Ze kosten wel wat en zijn zeker niet budget. Een Luxe Lip Color Lipstick is te koop voor €35. Gelukkig had ik dus een VVV-bon.


Volg:

3 Reacties

 1. 14 oktober 2015 / 06:51

  Wauw echt zo’n mooie kleur! Staat je fantastisch.

 2. 14 oktober 2015 / 07:33

  Wauw, wat een heerlijk snoepig kleurtje. Staat je onwijs mooi! En wat ziet de lipstick zelf er onwijs mooi en elegant uit! <3

 3. 14 oktober 2015 / 20:05

  Wauw prachtige kleur, staat je trouwens erg mooi 🙂
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *