Benefit Brow products

benefit_brow5

Zowel mijn Brow wiz als mijn dipbrow kwamen ten einde en ik moest gaan kiezen tussen opnieuw aanschaffen of iets anders proberen. Ik las ontzettende goede reviews over de nieuwe producten van Benefit en besloot me daar eens in de verdiepen. Uiteindelijk ben ik zelfs voor die verschillende Benefit Brow products gegaan.

benefit_brow6

Het was een lastig keus wan de producten van Anastasia zijn favoriet van mij en gebruikte ik echt dagelijks. Eenmaal bij de Douglas binnen besloot ik eens te vragen of ze de producten wilde opbrengen bij mij. De lieve dame van Benefit bracht bij mij Kabrow aan en het was echt zo mooi en strak dat ik gelijk om was. Uiteindelijk ben ik ook nog gegaan voor de Gimme brow en het wenkbrauw potlood.

benefit_brow2

Allereerst even over de verpakking want echt de stand van Benefit bij Douglas ziet er uit als een feestje. Ze hebben zulke leuke en vrolijke verpakkingen. Ook deze collectie hebben ze weer hun best gedaan en zijn de verpakkingen weer leuk en speels. Bij alle Benefit Brow products zit zelfs een handleiding in het doosje zodat je precies weet hoe je het moet gebruiken.

benefit_kabrow

Benefit Ka-Brow!

Hier was ik het meest benieuwd naar aangezien ik groot fan ben van de Dipbrow van Anastasia. De verkoopster bracht dit product zo mooi en strak aan dat ik gelijk om was. Ik ben gegaan voor kleur 4 medium, deze kleur past goed bij mijn haar kleur en originele wenkbrauw kleur. Wat het fijne is aan een gekleurde crèmegel is dat je de kleur intensiteit kan opbouwen. Ik houd zelf van vrij aanwezig wenkbrauwen dus kan ik ze zo nog wat extra aanzetten bijvoorbeeld. De substantie is fijn en vergelijkbaar met die van Anastasia vind ik zelf.

benefit_gimmebrow

Benefit Gimme Brow

Gimme brow is een volumegevende wenkbrauw gel waarbij het product minuscule microvezels bevat die zich hechten aan huid en haar, en zo zorgen voor een natuurlijk ogende volheid en definitie. Ik had dit product al eens geprobeerd en het zorgt er inderdaad voor dat je wenkbrauwen wat voller lijken. In combinatie met het potlood vind ik het helemaal een top product. Mijn wenkbrauw haartjes willen nog wel eens alle kanten op schieten en met deze Gimme Brow blijven ze mooi op hun plek. Op het begin moet je wel opletten dat je niet te veel product aanbrengt want dan kan het zijn dat er stukjes/klontjes overgebracht worden.

benefit_wenkbrauwpotlood

Benefit Precisely My Brow

Precisely My Brow is een dun wenkbrauwpotlood waardoor je dunne haartjes bij kan tekenen. Dit product vind ik vooral handig voor een iets natuurlijker effect. Je ziet minder goed de harde lijnen. Dit potlood brengt in ieder geval erg fijn aan en is gemakkelijk in gebruik. Ik moet nog even oefenen met het natuurlijk tekenen voor haartjes want dat lukt me nog niet zo goed. Maar dit product in combinatie met de Gimme brow werkt echt heel fijn.

benefit_brow1

1 // Precisely My Brow; 2// Ka Brow!; 3// Gimme brow

wenkbrauw_voorbeeld

Ik kan zo dus goed afwisselen met producten en vind ze stuk voor stuk fijn. Ze hebben nog veel meer producten voor de wenkbrauwen en hebben er echt een eigen lijn van gemaakt. Ik kreeg zelfs nog een mini goodiebag bij mijn aankopen met een super lief slaapmasker (zie foto’s). Alle drie de producten kosten €26,50 per stuk, zeker niet heel goedkoop maar wel de moeite waard.  Je kunt de producten verkrijgen via Benefit of via Douglas.

Signature
Volg:

1 Reactie

  1. 12 oktober 2016 / 18:39

    Mooie producten zijn dit! Gimme Brow zou mijn voorkeur hebben. Ik heb alleen van mezelf volle, zwarte wenkbrauwen die ik alleen hoef te epileren. Ik hoef ze nooit bij te tekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *