Benefit // Blush bar palette Teint blush

Benefit Blush bar palette

Enige tijd geleden zag ik van Benefit een limited edition blush palette voorbij komen, helaas pakte ik er toen naast en was het palette uitverkocht. Toen ik deze Benefit Blush bar palette weer opnieuw voorbij zag komen heb ik gelijk een bestelling geplaatst. Benieuwd wat ik er van vind?

Paletten zijn echt mijn zwakte als het gaat om make-up, het maakt niet uit of het oogschaduw paletten, highlighter paletten of blush paletten zijn, ik wil ze gewoon allemaal hebben. Dit blush palette bevat maar liefst 4 full size blushes en 1 full size bronzer voor €60 euro (de eigenlijke waarde is €170!!).

Benefit is één van de merken met de leukste verpakkingen, zo ook deze doos weer. Het is een mooie formaat om mee te nemen en toch een brede variatie bij te hebben. Op de voorkant 5 schattige ballerina’s met de doosjes van de full size producten erop. Ook zit er aan de binnenzijde een grote spiegel, handig als er geen spiegel in de buurt is!

In het doosje zit ook nog een boekje met daarin tips om de blushes aan te brengen. Leuke toevoeging maar eigenlijk heb je er niet heel veel aan! Er staat vooral in dat je de blushes individueel kunt gebruiken maar ook gemakkelijk kunt combineren. Eigenlijk belandt dit boekje dit boekje vrij snel in de prullenbak bij mij.

De blushes in het palette zijn wel echt heel mooi om te zien, vooral California en Gold rush!  Hoola heb ik zelf al in bezit en gebruik ik van mijn bronzers het meest. Een kleur die goed te gebruiken is voor dames met een lichte huidskleur. Handig om deze bronzer er altijd bij te hebben.

Galifornia

Deze blush ziet er echt zo mooi uit. Dit zou de meest zonnige roze blush van Benefit zijn. Ik hoopte dus op veel glitters bij het aanbrengen, alleen viel dat een beetje tegen. Het gouden wat je op het eerste gezicht ziet is een overspray en is weg na 1x gebruiken, zonde! In de blush zelf zit hier en daar een kleine glinster maar niet echt om te zeggen een goude glans. Wel is de kleur echt zomers en mooi. Ook een leuke toevoeging dat deze blush lekker zomers ruikt (ik rook het direct bij het openen van het doosje) naar grapefruit en vanille.

Gold rush

Deze blush is meer een nectar kleurige blush en minder fel als Galifornia. Ook hier zit weer een soort overspray overheen alleen is de glans daarna wel meer te zien als bij Galifornia. Ook heeft deze blush weer een fijne geur met als combinatie citrus, vanille en sandelhout.

Dandelion

Toen ik deze kleur voor het eerst opbracht wist ik niet zo goed wat ik er mee aan moest. De kleur is namelijk ontzettend licht. Na wat research gedaan te hebben klopt dit ook aangezien het een kleur is die opfrissend moet zijn. Je kan hem namelijk ook als verfrissende finishing powder gebruiken. Ook kun je hem wel opbouwen op de wangen voor een subtiele blush.

Rockateur

Rockateur is een rosé gouden blush met een heel fijn glitter/glans erin. Zeker de donkerste kleur uit het palette maar wel een hele mooie. Deze kleur zie je vrij snel op de wangen! Blijkbaar komt dit door een speciale formule waarbij ze een combinatie hebben gebruikt van gebakken poeders, crèmes en vloeibare formules.

Ze hebben een hele leuke variatie aan blushes toegevoegd aan dit palette. De bronzer is altijd een mooie toevoeging aan een palette zoals deze vind ik zelf. Ik ga dit palette zeker meenemen naar New York want zo heb je toch een mooi aantal kleuren bij de hand. Mocht je dus de blushes van Benefit willen proberen dan raad ik zeker dit palette aan. Wel raad ik dit palette aan dames met een lichte huidskleur omdat de kleuren wat lichter zijn.

Het palette is nu te koop bij Douglas en kost €60,18. Ook krijg je er nog een leuk Benefit cadeautje bij op dit moment!

Signature
Volg:

1 Reactie

  1. 27 april 2018 / 19:00

    Oeh deze blush paletten van Benefit zijn altijd zo mooi! Deze keer ook weer! Wat een leuke verpakking ook. De blushes zien er erg goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *