Benefit BADgal Bang! Mascara

Door Benefit werden we de afgelopen weken klaar gemaakt voor een grote aankondiging van een nieuw product. Ze maakte het spannend met verschillende hints en ik had werkelijk geen idee. Uiteindelijk hebben ze vorige week bekend gemaakt dat het om een nieuwe mascara gaat.

Op Social media zag ik de meest lovende berichten over deze mascara, het zou zelfs één van de beste mascara’s zijn. Nou als die uitspraak meerdere malen voorkomt word ik ook extreem nieuwsgierig. Op mijn vrije Maandag besloot ik naar de Douglas te gaan en hem direct uit te proberen.

Benefit had al een hele bekende mascara, de Roller Lash mascara. Over deze mascara waren veel mensen ook lovend alleen ik iets minder. Het is nooit mijn favoriet geworden en was daarom heel benieuwd naar deze nieuwe Benefit BADgal Bang! Mascara.

De verpakking is stoer en ontzettend leuk gedaan. Een zwarte matte huls (helaas wel snel vies) gecombineerd met roze en zilver. Ze beelden met de huls uit dat deze mascara letterlijk op aarde is gevallen vanuit ruimte. Dit vanwege de lichte aero-particles die ze hebben gebruikt om de zwaartekracht tegen te laten gaan.

Benefit wil een hele hoop bereiken met deze mascara. Zo zeggen ze dat het een intense volumezevende mascara is die maar liefst 36 uur blijft zitten. Nou moet ik zeggen dat ik mijn mascara nooit 36 uur achter elkaar draag dus die test ga ik niet aan haha. Maar ik kan wel testen of het een gehele dag is. Ook zouden de aerodeeltjes er voor zorgen dat je wimpers niet zwaarder worden en dus mooi omhoog blijven staan.

  • Loopt niet uit, waterafstotende volume mascara

  • 90% gaf aan dat ze dramatisch volume zagen

  • 94% vond de wimpers onmiddellijk gelift

  • 92% vond de wimpers verlengd

  • Provitamine B5 staat erom bekend de wimpers dikker en steviger te maken

Heel benieuwd dus! Ik heb namelijk best zware en lange wimpers die in de loop van de dag naar beneden gaan hangen.

Het borsteltje is zeker heel fijn. Je kunt gemakkelijk bij alle haartjes en je morst niet snel op je ooglid. Ook is het borsteltje heel handig voor de onderste wimper rand. Je zigzagt door je wimper heen en je hebt gelijk een goede verdeling. Ja, dit borsteltje is voor mij al een topper.

Deze Benefit BADgal Bang! Mascara zorgt bij mij vooral voor gelijke verdeling en verlenging. Mijn haartjes worden mooi omhoog gedrukt en op zijn plaats gehouden. Je hebt wel eens dat je je mascara daardoor voelt zitten maar bij deze mascara is dat zeker niet het geval. Je voelt niet eens dat je mascara op hebt. Ook vind ik de scheiding mooi want je krijgt geen klonten!

Ook is de kleur intens zwart waardoor alle kleine lichte haartjes direct zichtbaar worden. Het lijkt echt net alsof je ineens veel meer wimper hebt!

Ik ben zoals je misschien wel merkt ook fan van de Benefit BADgal Bang! Mascara. Het is geen goedkope mascara maar zeker het bedrag waard. Je betaald namelijk €27,53 en is te koop bij Douglas (zowel online als in de winkels) en er is ook nog een mini van te koop als je het eerst eens wilt uitproberen voor €13,25.

Naast mijn favorieten Chanel Le volume mascara staat dus deze Benefit BADgal Bang! Mascara. Ik wissel ze af en beide geven net een ander effect.


Volg:

1 Reactie

  1. 9 februari 2018 / 15:09

    Wauw wat een mooi effect! Inderdaad wel prijzig, maar voor een goede mascara heb ik dat wel over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *