BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed // Champagne Pop

Becca_JaclynnHill_9

Eindelijk!! Eindelijk heb ik mijn lang verwachte highlighter van Becca. Dit was eigenlijk vooral de reden van mijn bestelling bij Sephora. Ze zijn namelijk een samenwerking aangegaan met Jaclynn Hill. Vandaag ga ik dit pareltje laten zien aan jullie, zou die namelijk echt zo mooi zijn zoals vele zeggen.

Becca_JaclynnHill_8

Jaclynn Hill is één van de bekendste Beauty Youtuber, die ik vrijwel vanaf het begin al volg. Ze maakte echt de mooiste looks en haar stash is echt adembenemend! Ik denk wel dat je haar of leuk vind of helemaal niks. Ze heeft een bepaalde humor die niet iedereen leuk vind en haar looks zijn meestal vrij heftig met alles erop en eraan.

Becca_JaclynnHill_3

In samenwerking met Becca heeft ze een prachtige highlighter samengesteld. Het merk Becca kende ik nog niet vooraf maar toen ik rond keek bij Sephora zag ik dat ze echt hele mooi producten hebben en vooral highlighters en blushes. Champagne pop zou volgens Jaclynn en kleur moeten zijn die iedereen staat dus voor zowel warme als koele tinten.

Becca_JaclynnHill_7

De highlighter komt in een customized doosje met op de achterzijde een stukje tekst dat Jaclynn Hill zelf samen heeft gesteld. De verpakking is mooi rosé goud met een bubbel effect alsof er water op ligt. De verpakking zelf is standaard aan dat van Becca. Een ronde schijf met een mentale binnenzijde en een rubberen rand. Aan de binnenzijde zit een duidelijke spiegel.

Becca_JaclynnHill_4

Zodra je de verpakking opent zie je de glitters al tegemoet komen. Aller eerst nog beschermd met een plastic folie waarbij de samenwerking van Becca en Jaclynn nogmaals wordt benaderd.

Becca_JaclynnHill_5

Als je dan de folie eraf haalt zie je de super mooie glans en glitters je tegemoet komen. Als je hem in de zon houd is het helemaal een plaatje! Daar kan ik echt wel een tijd naar staren. Echt een fantastische kleur om te zien! Het heeft een goude /roze ondertoon wat echt een hele mooie combi is.

Becca_JaclynnHill_10

De pigmentatie is ook echt super! Je hoeft maar zachtjes met je vinger over de highlighter te gaan om al meer dan genoeg product te krijgen. Wel uitkijken dus dat je niet te veel aanbrengt en een glitterbom word. Al is dat nu wel in toch? (Strobing)

Becca_JaclynnHill_1.1

De highlighter kan volgens Jaclynn Hill echt op allerlei plaatsen op het gezicht. Ik gebruik hem zelf vooral op de wangen, wenkbrauwbot en op puntje van mijn neus.

Ik kan eigenlijk wel zeggen dat iedereen dit pareltje eigenlijk moet hebben! Nog nooit zulke kwaliteit gezien, ik gebruik hem echt iedere dag tot nu toe. Ik durf zelfs te zeggen dat hij nog mooier is dan Nars Albatros! Dit word mijn nummer 1 highlighter.

Deze highlighter is wel een limited edition en dus helaas maar tijdelijk verkrijgbaar. Ik heb geen idee voor hoelang nog maar hij is nu nog te koop bij Sephora. De mindere kant is wel dat de highlighter niet heel goed koop is, hij kost namelijk €36 omgerekend. Maar iedere cent is het waard kan ik je vertellen!


Volg:

1 Reactie

  1. 7 september 2015 / 07:55

    Wauw wat prachtig! Echt een hele mooie glans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *