BeautyBlender Pro

BeautyBlender_Pro_5

Met dit weer heb ik echt een haat-liefdeverhouding met mijn foundation en het aanbrengen daarvan. Het is snel streperig en blend niet helemaal lekker in op mijn huid. Wat ik hoorde is dat dit bij meerdere mensen zo is en zij raadden me aan om een beauty blender te proberen. Toevallig had ik nog een bon liggen van bol.com en besloot de beauty blender ervan te bestellen.

BeautyBlender_Pro_4

Bol.com levert de Beauty blender pro via een externe webshop, zo kon ik dus toch mijn bol.com bon inleveren maar werd het wel geleverd door Boozyshop.nl. Ik raad je wel aan om de bestelling direct bij boozyshop te doen aangezien hij daar 5 euro goedkoper is. Zou zonde zijn van het geld natuurlijk. Het leuke van Boozyshop is dat ze er ook een persoonlijke boodschap bij doen en het in een leuk zakje verpakken, zo zie je wel dat een webshop echt zijn best doet.

BeautyBlender_Pro_2

De beauty blender is een ei-vormige spons die vooral gebruikt wordt voor foundations en concealers. Het puntje kun je gemakkelijk gebruiken in kleine hoekjes en voor concealer daar waar je de grote zijden kunt gebruiken voor het aanbrengen van de foundation. Ik vraag me alleen sterk af waarom het een pro wordt genoemd aangezien hij intentie is aan de gewone beauty blender. Gelukkig zijn ze wel even duur.

De beauty blender zou eigenlijk maar drie maanden mee kunnen gaan maar van veel meiden hoor ik dat ze hem na een jaar nog gebruiken alleen met wat kleine scheurtjes. Zolang je hem goed reinigt denk ik dat dit inderdaad heel erg zal mee vallen.

BeautyBlender_Pro_3

Er zit een kleine gebruiksaanwijzing bij zoals hierboven. Je maakt de beauty blender dus nat onder een kraan en droogt hem voor zover mogelijk af met een handdoek, persoonlijk knijp ik hem gewoon goed uit. Daarna neem je je foundation of concealer en brengt deze al deppend aan met de beauty blender. Wat ik nog niet wist is dat je het ei op de verpakking kunt plaatsen en het in de loop van de dag vanzelf in de verpakking zakt.

BeautyBlender_Pro_1

Het eitje wordt echt twee keur zo groot wat natuurlijk leuk is om te zien. Na wat proberen ben ik er achter dat deze spons ei echt ideaal is voor het aanbrengen van mijn foundation. Waar ik eerst strepen en vlekken kreeg kan ik met deze blender het heel mooi en egaal aanbrengen. Concealer brengt men met het puntje ook echt heel goed aan en je kan makkelijk bij de kleine hoekjes. Het enige nadeel is dat het wel wat meer product gebruikt op het begin omdat veel van de foundation wordt opgenomen door de blender. Op het begin werkt het een beetje vreemd maar ik heb de smaak nu goed te pakken. Ik raad hem aan als je net als mij in de zomer last heb van strepen en vlekken.

De beauty blender is op meerdere webshops te verkrijgen maar ik vond Boozyshop wel een fijne levering hebben. Normaal kosten de blenders daar €19,95.

Signature
Volg:

2 Reacties

  1. 15 juni 2015 / 09:28

    Hij klinkt opzich wel fijn, maar ik kan er gewoon niet mee overweg. Doe mij maar een fijne buffer brush haha.

  2. 15 juni 2015 / 14:21

    Ik vind dit soort sponsjes ook ideaal om foundation mee aan te brengen. Dan kun je goed dekkend werken en alles goed inblenden met de huid! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *