Beautyblender Midas Touch

Er gaat geen enkele dag voorbij dat ik mijn foundation en concealer niet aanbreng met de Beautyblender. Mijn Beautyblender pro heb ik nu ruim 2 jaar en ondanks dat hij nog steeds goed werkt werd het tijd voor een nieuwe. Ik besloot mezelf deze schattige kerstbal cadeau te doen.

Mijn beautyblender pro is zo lang meegegaan omdat ik hem zeker eens in de twee weken goed was. Er blijft toch een hoop product achter in het sponsje waardoor het makkelijker kan gaan scheuren als het opdroogt. Om dit te voorkomen raad ik aan het sponsje na twee dagen niet gebruiken weer vochtig te maken (ook al gebruik je hem niet), zo blijft er altijd wat vocht zitten zodat het scheuren niet kan gebeuren.

Waarom de zwarte beautyblender de pro wordt genoemd is voor mij nog altijd een raadsel. Het enige wat ik me kan bedenken is dat hij minder snel vies oogt. Ik besloot deze keer dus eens voor de originele roze te gaan. Bij Boozyshop was nu deze schattige verpakking met daarbij een mini solid cleanser te koop! Dat kon ik niet weerstaan.

De beautyblender lijkt heel klein als je de hem binnenkrijgt maar na even onder het water gehouden te hebben wordt het formaat twee keer zo groot en bouncy. Ik breng zelf altijd foundation op verschillende plekken aan op mijn gezicht en verspreid dit daarna met de blender. Hier gebruik ik het onderste gedeelte van het ei voor, de concealer doe ik altijd met het bovenste puntje.

De solid cleanser had ik nog nooit eerder geprobeerd, ik was namelijk altijd mijn kwasten en blenders met shampoo. Deze spoel ik daarna heel goed uit en laat ze dan volledig drogen. Deze solid cleanser is zeker een mildere reiniging die beter voor je huid is. De cleanser bevat geen parabenen, sulfaten en ftalaten. Ik heb hem getest en inderdaad het is een fijne cleanser die je kwasten goed schoonmaakt. Helaas alleen wel een duurdere oplossing als bijvoorbeeld babyshampoo, je betaald voor een groot verpakking namelijk €19,95.

Of ik nou de pro versie fijner vind dan de original, ik merk eigenlijk weinig verschil en ben over beide tevreden. De pro versie gaat nu alleen bij mij wel de prullenbak in omdat het na 2 jaar gewoon gedaan is. Ze zeggen dat je beautyblender na 3 maanden eigenlijk weg hoort te doen maar daar ben ik het zeker niet mee eens. Zolang je hem goed bijhoud kan je er heel lang mee doen!

De schattige verpakking is ook nog eens heel leuk om cadeau te doen aan iemand. De kerstbal is te koop bij Boozyshop en kost €22,95.

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *