Beauty Adventskalenders 2019

Als er iemand zin in Kerst heeft ben ik het wel! Fijnste tijd van het jaar, mede dankzij de ontzettend leuke Beauty Adventskalenders 2019. Ik ga er dit jaar zeker weer één aanschaffen, maar welke het word kunnen jullie me misschien mee helpen?

Vorig jaar had ik echt een hele leuke van Feelunique, bijna alles wat erin zat heb ik wel gebruikt. Merken die me verbaasde maar ook merken die ik heb ontdekt. Welke het dit jaar gaat worden weet ik eigenlijk nog niet, hebben jullie er al gekocht?

Body shop

Normaal gesproken word ik niet zo aangetrokken door de Adventskalenders van de Body Shop maar dit jaar zijn ze echt leuk! Ze komen net als in 2018 met drie verschillende edities in verschillende prijsklassen. De vormgeving is leuk en er zitten hele nuttige dingen is waaronder, bad- en bodyproducten maar ook make-up. De prijzen van de Adventskalenders zijn €50, €85 en €120.

Rituals

Helaas komt Rituals met niet heel veel vernieuwing, twee verschillende kerstbomen met 24 pakketjes. Dit was vorig jaar ook het geval. Ik ben benieuwd of ze er veel nieuwe producten in hebben gestopt. Zelf heb ik hem niet gehad vorig jaar dus hij heeft nog steeds potentie. Je hebt twee verschillende varianten beide met 24 cadeau’s €59,90 en €89,90.

Feelunique

Vorig jaar had ik van Feelunique dus een adventskalender, die was echt zo leuk! Ze hebben er dit jaar zelfs twee, ik heb al even gespiekt. Helaas zie ik een hoop dezelfde merken voorbij komen en de buitenkant vind ik minder Kerst uitstralen als vorige jaar. Ik denk dus niet dat het dit jaar dezelfde gaat worden. Maar hij is wel zeker aan te raden want de merken die erin zitten zijn echt heel leuk! Voor 12 vakjes betaal je €51 en voor 24 vakjes €90.

Lookfantastic

Lookfantastic is net als Feelunique bekent vanuit Engeland en ook zij hebben 24 cadeautjes van verschillende merken erin verwerkt. Ik vind de verpakking echt mooi en enorm Kerst uitstralen. Ze maken niet veel bekend over hun advent en dat vind ik eigenlijk alleen maar leuk. Deze staat wel hoog op mijn lijstje €89.

L’Occitane

Als je helemaal weg bent van verzorgingsproducten zou je ook kunnen gaan voor L’occitane. Ze brengen twee verschillende kalenders uit, een classic en een premium. Zelf heb ik nog maar weinig producten uitgeprobeerd van dit merk. Ik vind alleen dat de prijs van de premium vrij hoog is voor wat je krijgt. Je betaalt namelijk €99 voor een waarde van €106,50. De classic is €49. Beide 24 vakjes!

Lush

Als deze niet zo prijzig was geweest had ik hem direct gekocht, maar €250 euro voor een Advent is toch wel echt heel veel. Dit is toch hemels 24 dagen in Lush heaven. Absurd ook hoe snel deze advent uitverkocht raakt, volgens mij kun je hem alleen nog in Engeland verkrijgen. Ik heb hem in Gent en Antwerpen ook niet in de winkel meer gezien.

Charlotte Tilbury

Binnenkort pas in Nederland te verkrijgen maar ze hebben al we bekend gemaakt hoe de kalender eruit komt te zien. Dit is één van de weinige kalenders met maar 12 vakjes, dus je moet zuinig zijn met open maken. Er zitten echt hele gave producten in van Charlotte Tilbury en het is daarom ook wel echt een prijzige adventskalender. Je betaald waarschijnlijk €150 en er zitten dan zowel full size als mini producten in.


Volg:

1 Reactie

  1. 29 september 2019 / 14:37

    Die van Charlotte Tilbury vind ik wel heel mooi en luxe eruit zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *