Beauty adventskalenders 2017

Ieder jaar zet ik de beauty adventskalenders weer op een rij, dus dit jaar kon ik dat natuurlijk niet overslaan. Er komen ieder jaar meer merken met een kalender uit waardoor de keuze ook steeds moeilijker word. Daarom vandaag mijn favorieten op een rijtje.

Twee jaar geleden had ik de adventskalender van Ciate en vorige jaar had ik er één kunnen bemachtigen van NYX. Deze kan ik dus van mijn lijstje afstreken, voor welke zal ik dit jaar eens gaan? Er zitten er echt een aantal leuke bij die ik voor jullie op een rijtje zet. Dit jaar had ik graag de kalender gehad van Zoella haar Christmas collectie maar deze is voor ons nergens te verkrijgen in Nederland, helaas.

L’Occitane

L’Occitane heeft naar mijn weten altijd maar een enkele Adventskalender uitgebracht. Dit jaar zijn er twee verschillende varianten, de normale en de premium editie. Beide vol met producten voor je huid en vooral voor je lichaam. Dit merk vind ik vooral fijn vanwege hun handcreme. Vooral de luxe van de Premium box is gaaf, de Adventskalender heeft zelfs luxe lades. De standaard editie kost €49 en de premium editie €99.

The Body Shop

Vorig jaar bracht The Body Shop al twee verschillende varianten uit, dit jaar doen ze nog eens next level 5 verschillende kalenders. Voor iedereen wat wils dus. Alle kalenders zitten vol met producten van The Body Shop zelf. Mocht je dus fan zijn van het merk dan is dit zeker een aanrader. Bij de meest luxe editie zitten er zelfs 1 vakje extra en heb je 25 vakjes in totaal om open te maken. De prijzen zijn tussen €55 en €115.

Rituals 

Volgens mij hebben bedrijven elkaar uitgedaagd om met twee verschillende Adventskalenders op de markt te komen, want ook Rituals komt met twee verschillende. Dit jaar spreekt ook Rituals me meer aan als voorgaande jaren en dan vooral de Deluxe kalender. Dit is namelijk een 3d kerstboom met daaraan pakjes, ik heb echt een zwak voor dat soort verpakkingen. In de Deluxe zitten ook mini geurkaarsen etc. De standaard adventskalender kost €59,50 en de dekluxe €79,50.

Clarins

Clarins vind ik vooral hele fijne gezichtsverzorging hebben. De producten zijn fijn als je net als mij een gevoelig huid hebt. Ook zitten er in de kalender een aantal make-up producten van Clarins. Een leuke afwisseling aan producten en kost €91,50.

Kiehls

Kiehls is een merk wat hoog op mijn lijstje staat om uit te testen. Nog nooit heb ik een product van dit merk geprobeerd maar heel veel mensen zijn er over te spreken. Deze adventskalender zou misschien wel eens een goede uitkomst zijn om producten uit te gaan proberen. Deze adventskalender kost €69.

Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury is een wat luxere make-up merk wat vooral te verkrijgen is bij Bijenkorf. In de kalender zitten ook maar 12 vakjes met daarin hun best verkochte make-up en verzorgingsproducten. Er zitten 4 full-size producten in en 8 mini’s en kost €195. Geen goedkope kalender!

Feel unique

Op Feel unique bestel ik vaak merken die wat lastiger te verkrijgen zijn bij ons in Nederland. Ze brengen nu ook hun eigen editie van de adventskalender uit met daarin verschillende merken zoals NYX, Rimmel en Invisibobble. Ook deze adventskalender is maar 12 vakjes en kost €42.

Sephora

Sephora brengt dit jaar echt een hele schattige variant uit met daarbij 24 verschillende producten van hun eigen collectie. Zowel make-up en gezichtsverzorging zitten erin. De prijs is ook echt heel erg betaalbaar voor €39,95, let alleen wel erop dat we in Nederland wel verzendkosten moeten betalen.

Er zijn nog veel merken met een adventskalender maar dit jaar alleen mijn favorieten op een rijtje. De leukste adventskalenders vind ik dit jaar van Rituals en Kiehls. Helaas kunnen we in Nederland niet alle kalenders krijgen omdat ze voornamelijk verkocht worden in Engeland of Amerika. Mocht je nog graag een kalender willen dan raad ik je aan om ze snel te bestellen aangezien veel kalenders heel snel gaan.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *