Beauty Adventskalenders 2018

Beauty adventskalenders

Mijn blog bestaat nu 4 jaar en ieder jaar zet ik de mooiste Beauty Adventskalenders op een rijtje. Laten we dus de traditie tot stand houden en weer even een sprongetje maken naar December. Iedere dag een vakje open en iedere dag een mini feestje tot aan de Kerst. Ik kijk er weer naar uit!

Er is daadwerkelijk maar een jaar geweest dat ik echt op tijd was met het kopen van een beauty adventskalender. De jaren daarna moest ik enorm goed zoeken om nog iets te krijgen. Dit jaar gaan ze me niet hebben en ga ik deze week nog een adventskalender in huis halen! Welke moet ik alleen nog even kiezen hihi.

Rituals

Dit jaar komt Rituals met twee verschillende kalenders uit, een exclusive en deluxe. Twee verschillende prijsklasse van €59,50 en €89,00. De deluxe heeft dan ook iets exclusievere producten erin zitten en een mooiere vormgeving. De exclusive heeft een waarde van €120 en de deluxe €140.

The Litte Beauty Parcel

De website Feelunique brengt dit jaar ook twee verschillende beauty adventskalenders uit, 24 dagen en 12 dagen. Deze Adventskalenders vind ik altijd zo leuk omdat er echt een variatie aan merken in zit. Dit jaar hebben ze bijvoorbeeld EOS, REN, Sleek, Sigma en Charlotte Tilbury erin zitten. Zo weet je totaal niet wat voor product of merk het gaat zijn. De 24-days is €85 en de 12-days €36.

Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury is zo goed in opkomst tegenwoordig. Ze maken ontzettend mooie producten die ook nog eens een hele goede kwaliteit hebben. Ze brengen dit jaar ook een 12 daagse adventskalender uit, heel leuk als je eens wat producten wilt uitproberen. Zowel skincare als make-up zitten er in dit pakket. Er hangt wel een redelijk prijskaartje aan want voor 12 vakjes betaal je maar liefst €185.

Look fantastic

Ook de website Look Fantastic brengt een hele leuk adventskalander vol goodies uit. Hierin zitten merken zoals Sleek, Illamasqua, Glamglow en Eyeko. Ze hebben zelfs 25 vakjes waardoor je dus een vakje extra met kerst mag open maken! De waarde van deze box is maar liefst €350 en je kunt hem nu kopen voor €100.

L’Occitane

Ook L’Occitane is dit jaar weer van de partij met twee verschillende kalenders. Een klassieke en een luxe beide met 24 vakjes. De klassieke heeft een waarde van €83,50 en kost €49,00 en de luxe kost €99 en heeft een waarde van €107,50. Ik moet alleen zeggen dat ik hem dit jaar niet zo mooi vind… jaja het oog wil ook wat. De producten zullen vast weer helemaal top zijn maar het uiterlijk vind ik ook altijd wel wat hebben.

Kiehls

Kiehls heeft heerlijk huidverzorgingsproducten en komt ook ieder jaar met een hele leuke kalender uit. Ook dit jaar 24 vakjes te openen met verschillende producten zoals serums, maskers, creme’s en reinigers. Ik vind de producten van Kiehls altijd heel fijn dus ben ook echt benieuwd wat hier allemaal in zou zitten. Je kunt zo gemakkelijk nieuwe producten ontdekken voor €74.

The Body shop

Vorig jaar had The body shop maar liefst drie verschillende kalenders, dit jaar twee. De klassieke en de deluxe versie beide met een enorm leuke vormgeving. Met een waarde van €99 voor €50 en een waarde van €138 voor €85 zijn dit enorm leuke kalenders. Wat erin zit: van body care tot skincare en van make-up tot accessoires met een knipoog.

Douglas

Sinds vorig jaar brengt Douglas ook hun eigen adventskalender uit en dit jaar zelfs twee verschillende varianten. De kalenders van Douglas zijn enorm betaalbaar want ze kosten beide €19,99. Het enige verschil is de producten die erin zitten. Wat ik wel jammer vind is dat je dus van te voren moet kijken welke producten je het leukst vind. Of je moet voor dit bedrag ze beide bestellen! Je hebt de blauwe en de rode variant en kijk dus goed naar de producten als je wilt gaan kiezen.

Jo Malone & Diptyque

Deze twee pak ik even samen want dit zijn de duurste die ik tot nu toe heb gezien. Twee echte unieke adventskalenders voor als je wat geld te veel hebt. Beide met allemaal verschillende geuren en geurkaarsen. Jo Malone heeft een 24-daagse adventskalender voor zo’n €320 en bij Diptyque krijg je 25 vakjes om te openen voor €350.

 

 

 

 


Volg:

2 Reacties

  1. 25 oktober 2018 / 15:25

    Er zijn nu echt zoveel gave kalenders op de markt! Bijna te moeilijk om uit te kiezen. Die van de Body Shop blijft voor mij altijd nog wel hoog op mijn wensenlijstje staan. Maar eentje van Rituals of L’Occitane lijkt me ook wel heel tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *