Barú Spicy Chai latte en Fluffy Marshmallow Chocolate

Barú Spicy Chai latte en Fluffy Marshmallow Chocolate

De tijd voor heerlijke warme dranken is aangebroken! Chocomelk met slagroom, Winterse thee smaken of Chai latte. Alle drie groot favoriet van mij in deze periode van het jaar. Bij de Intratuin kwam ik deze vrolijke oplosbare poeders tegen van Barú, die ook nog eens heel goed smaken! Vandaag in de review Barú Spicy Chai latte en Fluffy Marshmallow Chocolate.

Barú is een Belgisch jong merk wat een klein assortiment aan verschillende oplospoeders, chocolade marshmallows en chocolade bonbonnetjes verkoopt. Tijdens een ochtend Kerstsferen proeven bij de Intratuin kwam ik deze Barú Spicy Chai latte en Fluffy Marshmallow Chocolate oplospoeders tegen en alleen de verpakking sprak me al gelijk aan. Ik ben al langere tijd op zoek naar een lekkere Chai latte die je gemakkelijk zelf kan maken dus waarom deze niet een keer uitproberen. De chocomelk was vooral omdat er van die schattige marshmallows bij zitten, hoe leuk is dat!

Spicy Chai Latte

In New York heb ik mijn eerst Chai latte gedronken en sindsdien ben ik echt verkocht. Het is dus eigenlijk zwarte thee met een hoop kruiden er aan toegevoegd. Dit drankje wordt altijd in combinatie gemaakt met melk wat het echt een top combo maakt. Warme melk met lekkere kruiden, love it! Deze Chai latte poeder komt voor het eerst in de richting van mijn favoriet in New York.

Je lost 4 theelepels op in warme melk en je hebt je heerlijke warme kruidige Chai latte.

Fluffy Marshmallow Chocolate

Chocomel is natuurlijk altijd goed als het koud buiten is, meestal met een enorme hoeveelheid slagroom. Toen ik deze chocomel zag met daarin Fluffy Marshmallows kon ik de verleiding niet weerstaan. Oplospoeder voor chocomel vind ik meestall niet lekker omdat je ze aanlengt met water. Deze daar in tegen moet je dus aanmaken met warme melk waardoor er een vollere smaak is. Ook deze oplospoeder is makkelijk in gebruik en ook ontzettend lekker. Helaas zitten er niet genoeg Marshmallows in voor alle kommen dus je zult zuinig aan moeten doen.

Ook deze poeder los je op door 4 theelepels te mengen met warme melk.

Deze dranken zijn zo ontzettend lekker. Ze blijven lang houdbaar, hebben een goede smaak en je kunt er in totaal 12 koppen mee maken. De Chai latte is favoriet want het doet me iedere keer weer denken aan New York. Blij dus dat ik deze gevonden heb.

Ook zijn aan deze poeders gemaakt van natuurlijke producten en zijn er geen kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Helaas zijn ze net als gewone chocomel niet mega gezond dus ik zou niet de volledige verpakking op een dag opmaken haha.

Je kunt de dranken kopen onder andere bij Intratuin en kosten €6.95 per stuk.

 


Volg:

1 Reactie

  1. 24 november 2017 / 17:34

    Ik ben ook dol op chai latte! Fijne tips <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *