Anastasia // Soft Glam palette

Misschien ben ik nu een beetje spuit 11 maar toch ga ik dit palette nog reviewen, het Anastasia Soft Glam palette. Dit palette is namelijk zo mooi dat het een plekje op mijn blog verdient. Natuurlijk geef ik jullie ook een looks om inspiratie mee op te doen!

Anastasia heeft al eerder drie van dit soort paletten uitgebracht namelijk Subculture, Modern Renaissance en Prism. Modern Renaissance heb ik zelf ook in bezit en vind ik heel fijn in gebruik. Ik gebruik hem niet dagelijkse maar zeker regelmatig. De kleuren zijn enorm gevarieerd en goed gepigmenteerd. Prism en Subculture heb ik niet aangeschaft omdat de kleuren niet helemaal mijn dingen waren. Bij Soft Glam is dat juist het tegenovergestelde want hier zitten zoveel mooie kleuren in!

Het palette is ontworpen om zowel een dagelijkse look als een avond look te maken. Er zitten vrij neutrale kleuren in met vooral warme ondertoon. Het Anastasia Soft Glam palette heeft 9 matte, 2 glanzende en 3 metallic oogschaduws. Een hele leuke variatie aan finishes ook.

De verpakking is net als subculture van suède. Heerlijk zacht maar zeker ook besmettelijk om snel vies te worden. Ik vind de kleur van de verpakking wel weer heel goed bij de kleuren in het palette passen. Ook is er weer een kwast bijgevoegd waarmee je snel en makkelijk aan de slag kunt. Ik gebruik mijn eigen kwast vaak maar ook in combinatie met deze.

De oogschaduws van Anastasia zijn boterzacht en je moet wel echt uitkijken voor fall out. Het beste is om je kwast licht in de oogschaduw te dippen en het overtollige eraf te tikken. Wel zijn ze heel makkelijk te blenden. De pigmentatie van Anastasia is naar mijn idee één van de beste. Ik ben vooral fan van de metallic kleuren, zo mooi!

Het kan zijn dat je een aantal kleuren kent want Tempera, Cyprus Umber en Burnt Orange zitten ook in het Modern Renaissance palette.

Anastasia Soft Glam palette

Ik maakte twee verschillende looks, zoals je kunt zien kun je er verschillende kanten mee op. Ik gebruikte de bruin tinten en de rood tinten. Je kunt nog veel meer combinaties maken maar nummer 1 is toch wel vaak mijn favoriet!

Dit palette is weer een topper en de kleuren passen echt allemaal mooi bij elkaar. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en blenden zo mooi. Ik gebruik hem met plezier en zal dat ook nog wel een tijdje doen ook! Het palette kost in Nederland €54,95.

 

 


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *