Anastasia Liquid lipsticks: Carina en Lovely

IMG_6782

Al een tijd zat ik te azen op de nieuwe liquid lipsticks van Anastasia Bevelry Hills. Heel instagram stond er vol mee. Bij iedere kleur die verscheen dacht ik, Ohhh die moet ik hebben. Uiteindelijk had ik twee kleuren gekozen die in mijn top drie stonden, Carina en Lovely. Helaas waren ze toen een aantal dagen niet te leveren, of was één van de kleuren maar te leveren. Tot een week geleden! Ik stopte ze snel in het winkelmandje en rekende ze af.

IMG_6797

Het is eigenlijk een heel nieuwe product de liquid lipsticks. Niet alleen bij Anastasia maar bij meerdere merken. Wat een positief punt is aan liquid lipsticks is dat ze een hele lange tijd mooi blijven zitten. De kleuren van Anastasia Beverly Hills drogen ook nog eens mooi mat op.

anastasia-liquid-lip-swatches

Bron

De kleurvariatie is echt zo ongelofelijk breed. Van hele lichte nude kleur tot mooie vampie kleur. Het zijn in totaal 20 verschillende kleuren. Je snapt natuurlijk wel dat kiezen voor twee kleuren een grote uitdaging was. Uiteindelijk ben ik gegaan voor een felle en een mooie lichte kleur zodat ik zowel voor feestjes als voor naar het werk mooie kleur had.

IMG_6788

Ze droge mat op en hechten dus echt gelijk aan je lippen. Gelukkig kun je door de substantie het wel heel mooi aanbrengen. Wel uitkijken voor foutjes want die krijg je bijna niet meer weg. De houdbaarheid van deze lipsticks zijn namelijk immens. Ze blijven de hele dag mooi op de lippen en overleven makkelijk eten en drinken.

IMG_6744 IMG_6758

De swatches op mijn lippen hierboven! Zoals je kunt zien is de pigmentatie van beide echt heel erg goed. De kleur Carina is echt een hele felle kleur. Ik moet erg wennen aan de felle kleur maar vind hem echt zo gaaf!! Helaas kan de matte finish nog wel eens wat droge lippen accentueren maar eigenlijk valt het met deze kleuren reuze mee. Ik ben echt zo blij met deze aanwinsten. Misschien volgt er op den duur nog wel een bestelling!

IMG_6755

IMG_6767

Ik ben dus echt heel erg enthousiast over de liquid lipsticks en ga ze  echt met veel plezier dragen. De prijs valt nog wel mee van de liquid lipsticks namelijk 17 euro. De verzendkosten zijn alleen vrij hoog wat ik wel erg jammer vind, de verzendkosten bedragen rond de 15 euro.

Hebben jullie deze liquid lipsticks al geprobeerd? Hebben jullie nog suggesties voor kleuren?

Signature
Volg:

10 Reacties

 1. 9 februari 2015 / 07:47

  Oh wauw, wat een beauty’s! Vooral de rode kleur sprint echt van je lippen en staat je heel classy <3

  • Vera
   Auteur
   9 februari 2015 / 20:51

   Dankjewel!! Carina knalt inderdaad erg goed haha

 2. 9 februari 2015 / 20:40

  Prachtig! Vooral lovely vind ik echt lovely! Carina staat je ook super. Ideaal dat ze lang blijven zitten.

  • Vera
   Auteur
   9 februari 2015 / 20:51

   Thanks! Vind Lovely heel mooi voor overdag en Carina voor een feestje. De houdbaarheid heb ik nog nooit zo goed meegemaakt!

 3. 10 februari 2015 / 20:12

  Wauw, lovely (dat is de lichtste kleur als ik het goed lees) vind ik echt supermooi, wat een prachtig effect en heerlijk mooie tint!

  X Sara

 4. 11 februari 2015 / 10:27

  Wauw volgens mij blijft deze echt goed zitten. Ik vind de lichtste kleur het mooist =)

 5. 12 februari 2015 / 20:42

  Wauw, deze zien er heel mooi uit! De kleurtjes staan je heel goed.

 6. 12 februari 2015 / 23:10

  Wauw wat een mooie kleuren, staat je goed!
  Ik kom trouwens net je blog tegen, heel leuk ik zal zeker terug komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *