Anastasia Glow Kit Gleam

Anastasia Beverly Hills Glow Kit Gleam

Misschien is het jullie al opgevallen dat ik aardig wat make-up producten heb gekocht in Amerika. Ik had een aardig lijstje opgesteld en natuurlijk wil ik ook alle producten met jullie delen. We beginnen bij het Anastasia Beverly Hills Glow kit in de versie Gleam.

ABH_GlowKit_Gleam_4

Anastasia is in Nederland tegenwoordig ook makkelijk te verkrijgen of te bestellen, toch scheelt het een hoop geld als je het rechtstreeks in Amerika koopt. Deze Glow kit kocht ik voor €36 en is in Nederland bij Douglas te bestellen voor €49,95.

ABH_GlowKit_Gleam_7

Er zijn op dit moment drie verschillende varianten van de glow kit ; That glow, Gleam en Skin Dipped. That Glow bevat vooral warme tinten en Gleam koele tinten. Skin Dipped is pas sinds kort uitgebracht door Anastasia en heeft vooral donkere kleuren.

ABH_GlowKit_Gleam_3

De Glow kits zijn gemaakt van karton en hebben een aardig groot formaat. De eerste keer toen ik ze zag verbaasde me de grote, ik had ze een stukje kleiner verwacht. Het formaat is niet het handigste om mee te nemen op reis. De Glow kits bevatten vier verschillende highlighters met in totaal 7,4 gram aan product.

ABH_GlowKit_Gleam_6

Ik ben zelf voor Gleam gegaan omdat ik deze kleuren net iets beter bij een lichte huid vind passen. De vier verschillende kleuren zijn afzonderlijk al mooi maar je kunt ze ook heel goed combineren. Ook zijn deze highlighters mooi te gebruiken in de binnenste ooghoek.

ABH_GlowKit_Gleam_1

De pigmentatie van alle vier de highlighters is top! Uitkijken met aanbrengen dus als je een subtiele glans wilt.

Hard Candy is een lichtroze tint met een roze/zilvere glans.

Mimosa is oranje/goude tint met een lichte zilveren glans.

Starburst  is een  hele lichte roze highlighter met een zilveren glans.

Crushed Pearl een zilveren highlighter met zilveren glans.

Alle vier heb ik ze natuurlijk even uitgeprobeerd.

ABH_GlowKit_HardCandy

Hard Candy is voor mij eigenlijk al een blush en highlighter in één. Helaas op de foto niet heel goed te zien maar door deze highlighter heb ik gelijk ook een mooie licht roze gloed op mijn wangen. Deze highlighter gebruik ik ook vaak apart zonder het te combineren met een andere blush.

ABH_GlowKit_Mimosa

Mimosa is een highlighter met een oranje tint. Zelf vind ik hem niet mooi in combinatie met een roze blush. De highlighter gebruik ik net als Hard Candy ook op zichzelf.

ABH_GlowKit_StarBurst

Starbust is mijn favoriet! Ik gebruik deze highlighter over een matte blush zodat ik er toch een mooie glow op mijn wangen van krijg.

ABH_GlowKit_CrushedPearl

Crushed Pearl is een opvallende highlighter. Het is een echte koele tint en reflecteert heel goed. Ook deze kleur is mooi te combineren met matte blushes. Ook is crushed pearl een mooie kleur om te gebruiken in de binnenste ooghoeken.

Deze highlighters zijn echt een mooie toevoeging. Ik zal het palette niet snel ergens mee naar toe nemen vanwege de grote maar het is zeker dat ik deze highlighters veel ga gebruiken.

Hebben jullie de That Glow en Skin Dipped al in bezit?


Volg:

7 Reacties

 1. 31 mei 2016 / 15:27

  Hele mooie highlighters! Stuk voor stuk!

 2. 31 mei 2016 / 16:39

  Je hebt er een nieuwe bloglovin volger bij prachtige foto’s en je hebt je layout veranderd geloof ik? ziet er goed en strak uit!

  • Vera
   Auteur
   31 mei 2016 / 19:40

   Wat lief dat je me volgt! Ik heb inderdaad nog niet zo heel lang een nieuwe lay-out, dankjewel!

 3. 1 juni 2016 / 15:49

  Oeh dit is echt zo een gave kit! je reviewd altijd zulke mooie producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *