Alaína Lashes review

De liefde voor nepwimpers is al een aantal jaar aanwezig nu. Dagelijks gebruik ik ze niet maar voor Instagram en feestje wil ik altijd graag uitpakken. Ik kwam laatst een nieuw merk tegen namelijk Alaína lashes. Vandaag review ik twee paar.

Alaína lashes heeft in totaal 11 verschillende soorten wimpers. Alle wimpers worden met de hand gemaakt met synthetische vezels waardoor ze vooral heel zacht aanvoelen. De 11 verschillende soorten zijn van subtiel naar wat meer aanwezige en vollere wimpers. Je kunt er alle kanten mee op.

Toen ik de verpakking binnen kwam was het eerste wat ik zei ‘ahhhhh’, de verpakking is echt onwijs schattig. Roze ronde verpakking waarin je de wimpers goed ziet zitten. De verpakking is ook nog eens stevig waardoor je ze zo gemakkelijk kunt bewaren. Enige wat jammer is, is dat het niet volledig van plastic is en vooral van karton, maar de cuteness maakt het wel weer goed.

De wimpers hebben een vrij dikke band om aan te brengen. Hierdoor is het aanbrengen vrij gemakkelijk alleen moet je opletten dat je aan de buitenzijde wat extra lijm aanbrengt. Ik breng de wimpers aan met de House of lashes lijm en dat gaat echt perfect. Ik heb vooraf even de wimpers op maat geknipt door aan de binnenkant een stukje eraf te knippen. Hierdoor zie je de wimpers niet zitten en blenden ze mooi over in mijn eigen wimpers.

Ik ben voor Azalea en Viola gegaan. Beide sets lopen van binnen naar buiten wat wijder uit. Dit vind ik altijd zo’n mooi effect geven omdat het dan je ogen optisch een stuk groter laat lijken. Beide zijn niet te opvallend en kunnen makkelijk gedragen worden voor een feestje vind ik zelf. Ik denk dat ik ze met Kerst en Oud en Nieuw ook ga dragen! Je voelt ze ook echt niet zitten dus in de ochtend even opplakken en je hebt de hele dag mooie wimpers.

Boven: Azalea / Onder: Viola

Alle lashes van Alaína kosten €14,99. Ze zijn zo’n 10 tot 15 keer te hergebruiken dus je kunt er even mee vooruit. Alle soorten zijn te bestellen via de site Alaína van zelf.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *