Advent kalenders 2016

header

Het wordt een beetje een traditie. Dit is namelijk het 3de jaar waarbij ik een artikel maak mijn favorieten beauty Advent Kalenders. Ook dit jaar ben ik weer op zoek gegaan naar wat mooie pareltjes. Vorig jaar is het alleen niet meer van gekomen er één te bemachtigen. Hopelijk dit jaar wel!

Er komen steeds meer merken uit met een Advent Kalender. Natuurlijk super tof maar zo wordt de keuze natuurlijk steeds moeilijker. Ik wil er dit jaar echt één bemachtigen waarvan ik weet dat ik de producten graag wil hebben en testen. Wat ik jammer vind is dat ze er best veel voor vragen. Rond de 100 euro heb je namelijk een hele mooie waar je ook echt wat aan hebt. Vandaag zet ik er een aantal op een rijtje.

selfridges

Selfridges Ecletic little luxuries L’Oreal luxe

Deze Advent kalender is de holy grail onder de Advent Kalenders. Helaas verscheept Selfridges deze niet naar Nederland. De merken die hier in zitten zijn echt top zoals Urban Decay, Viktor&Rolf, Lancome en Kiehls. Deze staat hoog aan mijn lijstje maar geen idee hoe ik hem kan bemachtigen. Te koop bij Selfridges voor €108.

nyx

NYX

NYX is een merk wat ik dit jaar heb ontdekt en wat echt een fijn budget merk is. Helaas is nog niet de gehele collectie in Nederland. Met deze Advent Kalender kun je dus weer veel nieuwe producten proberen. De prijs is van deze Advent Kalender ook nog wel te doen. Te koop bij Selfridges voor €68.

rituals

Rituals

Rituals heeft ook dit jaar een hele leuke Advent Kalender samengesteld. Ik ben echt fan van de producten van dit merk en 23 vakjes openen zou een feestje worden. Dit is ook nog eens handig want vaak neem ik de reisverpakkingen mee als ik een nacht ergens naar toe ga. Te koop bij Bol.com voor €49,50.

the-body-shop

The Body Shop

The Body shop komt zelfs met drie verschillende Advent Kalenders uit in verschillende prijs categorieën. In de duurste zitten iets exclusievere producten van the body shop. Maar wat ik ook zie is dat er een aantal dezelfde producten in zitten. Ik weet niet of de duurste dus heel veel meerwaarde heeft. Er zitten wel heel veel verschillende producten in voor lichaamsverzorging, make-up en gezichtsverzorging.

benefit

Benefit

Dit is denk ik de kleinste Advent Kalender van allemaal maar wel met een gezellige sfeer eraan. Er zit namelijk een kerstmuziekje in en zodra je de doos opent gaat die af. Oké, misschien is het maar goed ook dat het maar 12 dagen is dan haha. Ik vind Benefit producten echt altijd zo leuk. Te koop bij Douglas voor €49.

loccitane

L’Occitane

L’Occitane heeft vooral verzorgingsproducten en dan met name handcremé’s in deze Advent Kalender zitten. Een hoop mini’s waarmee je wel even voorruit kan. Te koop bij L’Occitane voor €45.

lush

Lush

Laat nu net mijn Lush producten nu net op beginnen te raken. Deze Advent Kalender komt echt als geroepen alleen is hij nog niet uit in de Nederlandse webshop. Hopelijk komt deze kalender wel want er zitten ontzettend veel badproducten in die ik graag wil hebben. Te koop bij Lush voor €50 euro (binnenkort).

douglas

Douglas

Dit jaar komt ook Douglas met een eigen Advent Kalender en een hele leuke zelfs. Deze Advent Kalender kost maar €29,95 en er zitten echt hele leuke producten in. Onder andere van merken zoals Douglas eigen merk, EOS, Anny en Starskin. Te koop bij Douglas voor €29,95.


Volg:

4 Reacties

 1. 30 oktober 2016 / 08:28

  Die van Benefit en Rituals lijken mij het leukst!

 2. 30 oktober 2016 / 09:18

  Wat een prachtige boxen zeg! Ik ben wel erg benieuwd naar die van Nyx 🙂

 3. 30 oktober 2016 / 10:00

  Er zijn echt zoveel leuke beauty advent kalenders de laatste jaren. Ik weet alleen zelf nooit zo goed of ik het echt het geld waard vind. Ik koop toch vaak liever 1 mooi groot product.

 4. 30 oktober 2016 / 10:34

  Ik wist niet dat NYX er ook eentje had! Als die in de store komt wil ik er eentje 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *