Advent Kalender December

Header_advent

Vera, ga je het nu echt al hebben over Advent Kalenders voor in December? Ja, inderdaad dat ga ik doen! Vorig jaar was ik te laat en kon ik door de sale eind December nog de Advent kalender van het merk Ciate bemachtigen. Helaas is de verassing er dan al wel een beetje af want bij een Advent kalender is het juist feest om iedere dag een vakje te openen. Je bent echt nooit oud genoeg voor deze spanning!

Helaas hebben wij dit bijna niet in Nederland. Natuurlijk hebben we de snoep Advent kalenders en de krasloten Advent, maar Advent kalenders met mooie beauty producten missen nog. In Engeland is dit eigenlijk de normaalste zaak dat grote merken mooie Advent kalenders uitbrengen met hun beste en favorieten producten. Dit jaar ga ik dus zeker alles in de gaten houden en moet ik een keus gaan maken welke het gaan worden.

Ik laat je gelijk weten vanaf wanneer ze te verkrijgen zijn en of we ze kunnen bemachtigen hier in Nederland. Sommige zijn nu al verkrijgbaar maar ik denk dat ik het niet aan kan om ze apart te leggen. Ik wacht dus nog wel even met de aanschaf maar eind Oktober ga ik zeker wat bestellen.

AdventKalender_Ciate

Ciate Mini Mani Month Advent Calendar

Vorige jaar had ik de kalender van Ciate, iedere dag een ander kleur nagellak of een nagelproduct. Er zaten namelijk ook nagelstickers, steentjes en glitters in afwisselend met mooie nagellakjes. Ik had hem alleen pas eind December dus ik kon alle hokjes in één keer openmaken. Ik denk alleen dat ik deze dit jaar niet gaan nemen aangezien ik er niet veel meer bijzonder tussen vind zitten dan vorig jaar. Wie weet misschien wel in de Sale weer.

Deze Ciate Advent Kalender is nu te koop bij Selfridge.com en kost €67.

Advent Kalender Benefit

Benefit Cosmetics Party Pooper Advent Calendar 

Alleen de naam al! Vorig jaar had ik dus spijt dat ik deze niet meer kon bemachtigen maar zou dit jaar deze wel heel graag willen hebben. Het zijn twaalf vakken in plaats van 31 maar dat mag de pret niet drukken. Er zitten volgens mij namelijk hele leuke producten in, leuk om zo eens producten uit te proberen om te kijken of het wat is. Hij is wel echt prijzig helaas.

Deze Benefit Advent Calender kost zo’n €110 en is te internationaal te koop vanaf November via Benefit.

Advent Kalender Lush

Lush The 12 Days Christmas Advent Calendar

Heerlijk vind ik het om af en toe te badderen en te ontspannen met Lush producten. Ik wist niet eens dat Lush hieraan mee deed, ik ben benieuwd of het in Nederland te verkrijgen is. Mocht het te koop zijn zou dit een leuke toevoeging zijn. Heel benieuwd wat ze er allemaal in gestopt hebben. Zouden de geuren van Lush je tegemoet komen?

De kalender van Lush is te koop voor €68 en is vanaf nu te koop in de Lush winkel in UK. Waarschijnlijk ook binnenkort online te verkrijgen in Engeland.

Advent Kalender

Jo Malone 

De duurste uit het hele rijtje, eentje om voor te sparen! Deze zal niet bij mij belanden dit jaar vrees ik want het is echt een hele hoop geld. Toch wil ik eens een product proberen van Jo Malone want het straalt echt luxe uit. Toch maar even verder dromen.

Jo Malone kalender kost maar liefst €350…..

Body Shop Advent Kalender

The Bodyshop Advent Calendar

De bodyshop kalender is ook wel eens in Nederland te koop geweest geloof ik. The bodyshop doet namelijk ieder jaar trouw mee en er zitten zulke leuke en schattige verpakkingen in. Deze kalender is ook nog eens te doen qua prijs en bevat een hoop producten.

Deze zal te koop zijn vanaf begin November en gaat ongeveer €80, houd de site van de Body shop in de gaten!

L'Occitane Advent Kalender

L’Occitane Advent Calendar

Nog nooit heb ik een product gebruikt van L’Occitan en daar schaam ik me best voor ja. Dit jaar hebben ze de kalender een upgrade gegeven en bevat het 24 producten. Ze hebben er nog voor de rest nog niks over onthuld alleen de verpakking. Deze vind ik echt leuk en betaalbaar, benieuwd of ik deze kan bemachtigen.

Deze L’occitane kalender is online te koop vanaf 21 Oktober en kost €50.

Charlotte Tilbury Advent Kalender

The Book of Make up Magic, Charlotte Tilbury

Nog een pracht exemplaar die ik heel graag zou willen hebben maar die erg prijzig is. Een mooie combinatie van make up producten zowel full size als travel size. Wanneer dit mooie boek op de markt komt is nog niet bekend en je kunt je inschrijven als je belangstelling hebt. Heel benieuwd wat hier allemaal voor producten in zullen zitten.

Het super mooie boek met make-up producten van Charlotte Tilbury zal te koop zijn via Selfridge.com en zal €205 kosten….

Er zijn vast nog heel veel meer Advent kalenders en ik ga nog opzoek welke ik heel graag wil hebben als cadeau voor mezelf in December. Lijkt me leuk om deze via Social Media samen met jullie iedere dag te openen!


Volg:

5 Reacties

 1. 9 oktober 2015 / 07:37

  Oh wat een heerlijk vooruitzicht dat deze binnenkort weer verkrijgbaar zijn <3 Het is toch een klein feestje als je een van die make-up advent kalenders in je bezit hebt en elke dag een klein cadeautje ontvangt!

 2. 9 oktober 2015 / 12:19

  Zulke beauty advent calendars zien er altijd zo mooi uit! Ik wil er echt eentje.

 3. 12 oktober 2015 / 20:24

  Die van L’occitane is nog prima betaalbaar. Ik houd het in m’n achterhoofd, want zoiets is wel heel leuk!

 4. 20 oktober 2015 / 18:36

  Zou het kunnen dat die van L’Occitane niet in België en Nederland te bestellen is? Ik zie hem namelijk wel al op de UK website staan (maar die shippen enkel in UK) en vind er geen spoor van op de Belgische website. 🙁 Zou deze heel graag willen!

 5. 24 november 2015 / 11:20

  Ik ben heel benieuwd naar die van de The Bodyshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *