6x De leukste Kerstfilms op Netflix!

Deze tijd van het jaar vind ik het echt heerlijk om te Netflixen met een leuke Kerstfilms. Niet te veel diepgang maar gewoon lekker makkelijk wegkijken. Het zijn allemaal geen films die oscars zullen winnen maar in de Kerstsferen kom je er zeker mee. Ik deel vandaag 6 van mijn favorieten.

Op Netflix kijk ik vooral veel series maar dit jaar vind ik dat Netflix echt enorm zijn best doet met Kerstfilms. Er staan er echt genoeg op en in allerlei categorieën, het liefst ga ik voor de Komedie of Romantische films. Ik ben er van plan natuurlijk nog een aantal te kijken voordat de feestdagen beginnen, mocht je nog aanraders hebben dan hoor ik het graag!

The christmas chronicles

Het verhaal van een broer en zus, Teddy en Kate Pierce, die het plan hebben gevat om op kerstavond de Kerstman op te wachten en te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze namelijk in zijn slee en beleven een bijzonder avontuur. (bron)

Dit is echt een hele vermakelijke film om te kijken zelfs voor wat oudere kinderen heel leuk. Hij is niet zo ontzettend voorspelbaar als andere Kerstfilms. Wel komen alle typische Kerst taferelen in deze film voor.

A christmas prince

Kerst begint vroeg voor een ambitieuze journaliste uit New York die naar Oost-Europa wordt gestuurd om daar een koninklijk evenement vast te leggen. Ze komt er namelijk voor een scoop over een knappe prins die op het punt staat koning te worden. Daar krijgt ze al snel te maken met de koninklijke familie en blijkt dat er wel eens meer in de lucht kan hangen dan alleen een journalistiek verslag. (bron)

Deze film is denk het meest zoet sappige in het rijtje. Ontzettend voorspelbaar en een hoog assepoester gehalte, toch voor de vrouwen een vermakelijke film. Want wie wil nou niet op deze manier de prinses worden.

A Bad moms Christmas

‘A Bad Moms Christmas’ volgt de drie ondergewaardeerde en overbelaste vrouwen die zich opmaken voor de Super Bowl onder de moeders: Kerstmis. Alsof het creëren van de perfecte feestdag nog niet genoeg is, moeten ze ook nog hun eigen moeders tevreden zien te houden. Aan het einde van de rit krijgt het creëren van een speciale feestdag een geheel nieuwe betekenis. (bron)

Gelachen heb ik om deze film! Dit is echt een hele vermakelijke film, af en toe een tikkeltje lekker fout. Alles wat mis kan gaan met Kerst gebeurd in deze film. Even dus geen zin in een Romantische zoetsappige film ga dan dus voor A Bad moms christmas. Mocht je Bad moms nog niet gezien hebben kijk die dan eerst even!

Christmas Inheritance

Voordat erfgename Ellen Langford het cadeaubedrijf van haar vader mag overnemen, moet ze een speciale kerstbrief afgeven bij haar vaders beste vriend en voormalig zakenpartner Zeke. Ze besluit naar Snow Falls te gaan, de stad waar het bedrijf is begonnen. Ze verblijft in het logement van Zeke, waar ze de inwoners van de stad leert kennen. Omdat haar geld opraakt, moet ze werk in het logement verrichten om daar te kunnen blijven. Tijdens haar verblijf in Snow Falls leert ze meer over romantiek en de ware betekenis van kerst. (bron)

The Holiday Calendar

Abby Sutton is een getalenteerde fotografe die niet genoeg voldoening haalt uit haar baan. Ze erft een antieke advent kalender en de inhoud ervan blijkt over een toekomstvoorspelling te beschikken. Deze magische kalender zou Abby weleens kunnen helpen in haar zoektocht naar de liefde. (bron)

Ik denk dat dit mijn favoriet is, zo romantisch en een tikkeltje voorspelbaar maar zo fijn om weg te kijken. Vooral om iedere keer te zien wat Abby’s dag gaat brengen. Natuurlijk loopt de film weer prachtig af waarbij iedereen met Kerst gelukkig is!

Office Christmas party

In ‘Office Christmas Party’ dreigt de CEO van een familiebedrijf de afdeling van haar feestende broer Clay te sluiten. Clay en zijn technisch directeur roepen hun collega’s bij elkaar en organiseren een groots kerstfeest in een poging om een potentiële klant te trekken dat moet leiden tot een verkoop waarmee ze hun baan kunnen redden. Het feest loopt al snel uit de hand.(bron)

Een Christmas Party zoals deze zal naar mijn idee niet voorkomen behalve in Amerika. Lekker fout maar wel een film om echt mee te lachen. Niet te veel clichés en net even wat anders dan alle bovenstaande films.


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *