6 favorieten kwasten voor een ooglook

favorieten kwasten voor een ooglook

Zoals jullie misschien wel weten is dat als ik een mooie ooglook maak ik ook echt all the way ga. Op een doordeweekse dag is dat niet het geval en ga ik vaak voor een simpele look. Voor die looks gebruik ik standaard 6 favorieten kwasten, zonder deze favorieten zou dit namelijk echt niet lukken.

Mijn favorieten merken als het gaat om kwasten voor de ogen zijn Zoeva, Sigma en Boozyshop. De allergrootste aanrader zijn toch wel de kwasten van Zoeva. Deze gebruik ik al zo lang en blijven echt heel mooi van kwaliteit. Ook zijn deze niet ontzettend duur.

Met deze Brow higlighter kwast van Boozyshop begin ik altijd. Ik gebruik hem dus niet voor mijn wenkbrauwen te highlighten maar ik breng MAC Paint pot aan met mijn vingers en poeder dit af met een lichte kleur met deze kwast. Ik heb gemerkt dat de rest van de stappen daardoor makkelijker te blenden zijn en het allemaal net wat beter op zijn plek blijft zitten. Deze kwast heb ik gekocht in een set.

Deze twee behoren tot mijn allergrootste favorieten. Ik zou met deze twee kwasten zelfs een volledige look kunnen maken als ik echt niets anders had. De Zoeva 227 is top om kleuren te blenden en aan te brengen. De iets wat fijnere kwast (E25) van Sigma is ook echt een topper. Hiermee kan je iets nauwkeuriger blenden.

Deze Petit crease van Zoeva is vooral fijn voor wat meer kleur aan te zetten in de crease. Hierna blend ik het nog wat meer uit met de Zoeva 227 en de Sigma E25.

Deze Zoeva Smudger 226 kwast is vooral fijn om wat kleur onder je ogen aan te brengen. Mooi fijn en lang waardoor je niet te veel product aanbrengt en het niet volledig op je wangen eindigt.

Last but not least! De detail shader 237 van Zoeva, een hele kleine zachte kwast die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Het meeste gebruik ik deze kwast om wat meer glans aan te brengen op het bewegend ooglid. Ook is hij goed te gebruiken voor de binnenste ooghoek.

Mocht je dus op zoek zijn naar een aantal goede kwasten dan raad ik deze 6 zeker aan. Het merk Zoeva is tegenwoordig makkelijk te koop via Douglas, Boozyshop is een eigenmerk van de webshop Boozyshop en Sigma kan je bij The Make up spot verkrijgen.Ik heb al deze kwasten al een aantal jaar. Door ze regelmatig te wassen blijft de kwaliteit goed.

In het weekend en voor meer uitgebreidere looks heb ik nog een hoop meer kwasten maar die zijn dan meer om gedetailleerd te werk te gaan. Mochten jullie daar nieuwsgierig naar zijn laat het me dan zeker weten!

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *