5x Mooiste make-up verpakkingen

5x Mooiste make-up verpakkingen

Dat ik veel make-up heb is waarschijnlijk al wel duidelijk geworden de laatste jaren. Toch heb ik maar een paar producten waarvan ik de uiterlijk nog mooier vind als de inhoud. Deze deel ik vandaag met jullie!

Ik heb echt een zwak als het gaat om mooie verpakkingen. Het liefst koop ik alleen maar make-up die er mooi uit ziet. Het is niet altijd het beste product of een product dat ik dagelijks gebruik maar liefde ervoor is er zeker! Sommige hebben ook gewoon een mooie gedachten er achter waardoor weg doen geen optie is.

Guerlain Meteorites Perles

Dit product was mijn allereerst high-end product en eigenlijk ook de eerste miskoop. Ik denk dat ik dit product al zo’n 4 jaar heb en in die 4 jaar heb ik hem nog niet opgemaakt. Waarom een miskoop zul je denken, nou omdat het werkelijk waar niks voor mijn gezicht doet. Ik dacht echt dat ik hier een ontzettende mooie glow van zou krijgen maar nee helaas. Er gebeurt niets. Toch kan ik dit product niet in de prullenbak steken want ik vind het nog steeds mooi om te zien.

Tarte Tarteist blush palette

Dit blush palette heb ik vorig jaar in New york gekocht. Alle 4 de kleuren gebruik ik nog vaak en vind ik ook nog steeds mooi. Dit palette is dus zeker een aanwinst. Het is en mooi en nuttig en heeft een achterliggende gedachten. Altijd als ik dit palette gebruik denk ik weer aan New york.

Urban Decay Vice 4 palette

De Vice palette zijn echt zo mooi! Ik doe er eigenlijk veel te weinig mee. Niet alleen de inhoud is altijd heel divers ook de verpakking is altijd zo mooi. Dit Vice palette vind ik het mooist van allemaal, de verpakking is echt uniek en zo goed over nagedacht. Ik word weer even herinnerd om dit palette weer te gaan gebruiken.

Hourglass Ambient lighting blush

Deze blush  van Hourglass is eigenlijk mijn all-time favorite. Als ik even niet weet welke kleur ik moet pakken ga ik voor deze super mooie blush. Niet alleen de kleur maar de verpakking is echt zo mooi! Zeker een luxe uitstraling en zo blij dat ik deze ooit heb aangeschaft. Ik wil zo graag nog wat producten van dit merk proberen.

Nog een aankoop uit New York wat ik zeker que uitstraling heel erg mooi en chic vind. Deze lipstick blijft mooi zitten, de kleur is uniek en de verpakking is een 10. Ik had echt nog een kleur in moeten slaan want hier heeft Too faced echt goed aan gedaan. Verpakkingen zoals deze zorgen ervoor dat ik ze gewoon koop.

 

 

 


Volg:

3 Reacties

  1. 5 februari 2017 / 10:42

    Wauw deze producten hebben inderdaad echt prachtige verpakkingen! Hourglass ziet er zo chique uit!

  2. 6 februari 2017 / 19:45

    Vooral dat Vice palette is prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *