5 Dure Kerstcadeau’s die het niet gaan worden

Ik durf best van mezelf te zeggen dat ik best materialistisch ben. Ik kan gelukkig worden van mooie en nieuwe spullen en daar ook echt van genieten. Sorry not sorry haha! Er staan ook altijd een aantal te dure voorwerpen op mijn lijstje. Gewoon om af en toe over te dromen. Ik deel ze vandaag stiekem voor jullie.

iPhone XS

Op nummer 1 staat denk ik toch wel de nieuwe iPhone XS. Ik zeur er echt continu over, oeps haha! Mijn iPhone 7 maakt alleen echt slecht foto’s vind ik zelf. Ik wil gewoon graag de portret functie en een groter scherm. Een gevalletje luxe probleem dus….

Correctie hierop: Ik heb hem afgelopen Donderdag gewoon besteld en mijn ogen dicht gedaan! Ik ben zo blij ermee. Deze kan dus eigenlijk van het lijstje.

Kitchenaid

Deze staat ook al best wel lang op het lijstje. Ik houd van bakken en een hulptool zoals deze zou toch wel ontzettend makkelijk zijn. Maar voor die keren dat ik bak nu zo’n duur apparaat aan te schaffen, dat is het nog net niet… Misschien als de nieuwe keuken er komt want het is wel echt een mooi apparaat om te zien vind ik zelf. Vooral de mint kleur!

Dyson krultang

Ontzettend blij was ik toen ik voor mijn 28e verjaardag een Dyson föhn kreeg van Niels. Ik gebruik hem echt met alle plezier en ik zweer echt bij de föhn. Een maand later kwam alleen de krultang van Dyson uit en die ziet er ook echt ontzettend goed uit. Zou die net zo goed werken als de föhn? Alleen is deze tool nog wat duurder dan de föhn met €599. Nee sorry, dat gaat hem niet worden..

Acne Studio sjaal

Als de Kerstman dan nog niet genoeg heeft van cadeautjes geven, dan zou ik ook wel een Acne sjaal willen. Maar €100 voor een sjaal, nee dat kan ik er echt niet aan uit geven. Maar blijkbaar is het echt een fijne en dikke sjaal. Ik zie ze op Pinterest zo vaak voorbij komen

Designer tas

Ik ben niet echt een tassen meisje, ik doe namelijk al denk ik 3 jaar met dezelfde tas. Pas kocht een klein Calvin Klein tasje voor erbij. Als ik eenmaal een mooie tas vind ben ik er ook wel weer heel erg trouw aan. Het lijkt me zo fijn om eens een hele mooie designer tas te kopen. Ik vind het alleen echt een te moeilijke uitgave voor een tas…

 

 

 


Volg:

2 Reacties

  1. 3 december 2018 / 20:32

    Veel plezier met je nieuwe telefoon! Ik heb de Huawei P20 Pro gekocht en die was ook best wel duur (ik neem altijd een telefoon bij abonnement). Maargoed, ben er blij mee haha en kan in januari sim only verlengen. Scheelt een hoop 🙂

  2. 4 december 2018 / 07:23

    Zo’n kitchenaid zou ik ook nog wel graag willen hebben. En die krultang lijkt me ook geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *