5 dingen waar ik blij van word op dit moment

Het zijn de kleine dingen die het doen! Ik merk dat hoe ouder ik word (klinkt wel heel oud maar valt mee haha), hoe meer je de kleinere dingen gaat waarderen. Dit zijn de 5 dingen waar ik blij van word op dit moment!

Het meest enthousiast word ik natuurlijk van de komst van onze kleine meid maar dat is gewoon nu een kwestie van wachten, wachten en nog eens wachten. Dus tot die tijd houd ik me vooral bezig met leuke dingen die me afleiding geven!

Kerst om de hoek

Mijn favorieten tijd van het jaar is in aankomst! De Kerstboom staat bij ons sinds afgelopen weekend en de Kerstliedjes zijn alweer geoefend. Eigenlijk perfect om rond deze tijd van het jaar verlof te hebben en mijn gemak te houden!

Verlof komt eraan

Laatste werkweek is aangebroken en vanaf volgende week mag ik geniet van mijn verlof. Eerder als gepland want mijn bekken beginnen tegen te stribbelen, maar het is niet anders. Ik ben van plan om nog een aantal dingetjes te doen en voor de rest zie ik wel hoe mijn dagen eruit gaan zien. Maar blij word ik er wel van!

Wandelen met Herfstweer

Hier maak je me ook echt gelukkig mee op dit moment. Het zijn kleine wandelingen want lang gaat me niet meer zo goed af maar even een half uurtje op het gemak in het bos wandelen met Niels en Noa dat is echt heerlijk. Komt ook vooral omdat het nu zo mooi is met al die Herfstkleuren.

Adventkalender waar ik volgende week aan mag beginnen

Hier kijk ik ook heel erg naar uit, mijn adventskalender! Ik mag in de maand December weer iedere dag een vakje openen en ditmaal van de Adventskalender van Lookfantastic. Een cadeautje aan mezelf zullen we maar zeggen. Ik ben heel benieuwd wat er iedere dag in zit want het is echt een grote. Ik denk dat ik het weer iedere dag op mijn Instagram ga delen.

Bakken in onze keuken

Van bakken word ik sowieso blij maar ik heb er de laatste weken weinig tijd voor gehad. Ik ga in mijn verlof dus eens wat lekkere baksels uitproberen. Alleen daarna wel veel uitdelen want anders vliegen de zwangerschapskilo’s er aan het einde nog aan, maar dat moet goed komen. Ik heb heel wat inspiratie klaar staan in ieder geval.

En dit zijn natuurlijk niet de enige dingen waar ik blij van word op dit moment, ik heb er eigenlijk heel veel maar deze 5 dingen waar ik blij van word op dit moment zijn de favorieten.

Waar worden jullie op dit moment blij van?

 


Volg:

2 Reacties

  1. Lydia
    27 november 2019 / 14:56

    En er komen steeds meer van die kleine dingen waar je van kan genieten….

  2. 28 november 2019 / 10:10

    Ik vind de december maand altijd zo heerlijk, alleen komt er ook een grote deadline aan voor school!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *