5 Best gelezen artikelen 2017

 

Ieder jaar blik ik even terug op de 5 best gelezen artikelen. Zelf vind ik het leuk om te zien welke artikelen jullie juist leuk vinden om te lezen en welke wat minder. Er staan dit jaar een hele hoop persoonlijke artikelen tussen! Laten we kijken naar de 5 best gelezen artikelen van 2017.

Mijn bezoekers aantallen zijn dit jaar niet extreem gestegen. Ik doe het natuurlijk vooral als hobby maar het zou toch leuk zijn als meer mensen op mijn blog terecht komen en het leuk vinden om artikelen te lezen. Dus laat me vooral weten wat je wel en niet wilt zien!

Wij zijn getrouwd

Het eerste artikel na de bruiloft! Een maand geen blog omdat we heerlijk aan het genieten waren van onze honeymoon. In het artikel vertelde ik hoe onze bruiloft eruit zag. Natuurlijk met een aantal foto’s daarbij. Leuk dat dit artikel goed gelezen is!

The wedding / Trouwjurk

Van dit artikel dacht ik al wel dat het goed gelezen zou worden. In het artikel vertelde ik voor welk merk trouwjurk ik gegaan ben en hoe dat tot stand kwam. Ook dit artikel met veel mooie foto’s van de jurk. Ik ben nog steeds blij met mijn keuze toen!

Diva Professional Warmteborstel

Dit artikel heb ik eind 2015 geschreven en met jullie gedeeld. In 2016 stond deze in de top 5 maar ook dit jaar weer. Waarschijnlijk omdat er nog maar weinig reviews over verschenen zijn en het toch een hele handige tool is. Ik gebruik hem ook nog steeds erg veel.

12 Leuke achtergronden voor je mobiel

Altijd handig om wat mooie achtergronden te hebben voor je telefoon, je kan ze dan nog eens afwisselen. Ik deelde 12 verschillende achtergronden die je eigenlijk eindeloos kunt gebruiken en niet bij een bepaald seizoen horen. Ik gebruik ook deze achtergronden nog wel eens.

Personal update: I’m Back

Het ging een tijdje niet helemaal lekker met me en had besloten om mijn blog even los te laten. Dat deed me enorm goed en na 2 maanden zat ik weer vol inspiratie en had ik weer zin om te bloggen. Blij dat ik het weer herpakt heb en weer aan de slag ben gegaan. In dit artikel liet ik jullie weten dat ik weer terug was.

Ik hoop in 2018 weer een hele hoop leuke artikelen te maken voor jullie!

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *