3x Outfits voor deze Winter met gebreide truien

Outfits voor deze winter met gebreide truien

Je ziet ze overal, de gebreide truien en ik ben ook enorme fan van deze trend! Oversized, grof gebreid en allerlei kleuren, je hebt ze in veel varianten. Ik laat jullie vandaag 3 Outfits voor deze Winter met gebreide truien zien die ik leuk vind. Stiekem ook een wishlisht voor mezelf dus.

Drie totaal verschillende outfits maar stuk voor stuk zou ik ze wel willen dragen. Ik weet alleen niet hoe ik mezelf zie met een lange plissé rok en een flared jeans daar ben ik echt heel benieuwd naar. Dus alvast wat inspiratie om het te combineren zo. Ik vind outfit wishlist maken altijd ontzettend leuk om te doen voor inspiratie!

Trui / Schoenen / Broek

Allereerst deze outfit met een leopard print want ik houd er echt van! Zachte, lichte kleurtjes met elkaar combineren. Witte laarsjes erbij maken het af want ook witte laarsjes zijn helemaal een trend die ik ook leuk vind. Alleen jammer dat wit zo snel vies word bij mij haha!

Trui / Schoenen / Tas / Broek

Een stoerdere outfit met mijn favoriete kleur namelijk okerGEEL! In combinatie met een heerlijke Skinny Levi’s broek want echt ik leef in die broeken omdat ze zo lekker zitten. O, en dat Tommy tasje zie ik overal voorbij komen en ik vind het echt een hele leuke tas met die band erbij. Mocht je de trui ook zo leuk vinden, kijk eerst even hier of er een actiecode Asos erbij zit.

Rok / Trui / Laarzen

Last but not least! Een outfit met een plissé rok. Ik zie ze bij heel veel mensen en vind ze zo gaaf. Ik zie mezelf er alleen niet zo snel mee, maar ik heb het ook nog nooit gepast. Deze beige kleur combineren met zwart lijkt me echt heel leuk. Ook hebben ze deze rok in Petrol groene kleur die echt heel gaaf is.

Welke outfit vinden jullie het leukst? Er zitten heel wat items van Zalando bij, ik vind het altijd overzichtelijk shoppen omdat je veel merken bij elkaar hebt. Mocht je daar willen shoppen zoek dan eerst even voor een kortingscode Zalando! Tip van flip 🙂


Volg:

1 Reactie

  1. 20 februari 2019 / 21:16

    I love gebreide truien! Zelf vind ik combineren erg lastig dus knal ik het gewoon aan op een skinny jeans, maar dit ziet er toch ook wel leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *