3x Budget nagellak voor de Herfst

Budget nagellak

Deze nagellakjes wil ik gewoon echt even met jullie delen. Drie fijne budget nagellakken waar ik de laatste tijd echt weg van ben. Ze blijven niet zomaar een dag of twee zitten maar zelfs bij mijn nagels houden ze het ruim een week lang uit. Dat is echt een unicum! Ik ben gewoon oprecht enthousiast om dit met jullie te delen.

Zelf had ik nooit gedacht dat er budget variant bij zou zitten waar ik zo tevreden over ben, maar echt sinds ik deze drie lakken heb draag ik niets anders. Je hebt zowel deze nagellakken van Essence en Catrice in enorm veel kleuren dus je kunt het hele jaar door kiezen.

Wat vooral het verschil maakt is dat deze budget nagellak gel lak zijn. Ze blijven tot 7 dagen houdbaar! Catrice heeft maar liefst 36 kleuren in het assortiment en Essence 27 verschillende kleuren. Vind het vooral mooi dat deze merken nu ook uitkomen met gel nagelak zonder daar gelijk de hoofdprijs voor te vragen. De gelpolish van Catrice kosten €2,99 en die van Essence €1,69. Persoonlijk vind ik dan wel die van Catrice fijner, deze blijven echt een week mooi zitten. Bij Essence begint na een dag of 3 wat slijtage te zien.

Catrice ICONails – 58 Good Nails only

Deze kleur is echt zo mooi! Een bronze metallic bruin tint waar ik al heel wat complimenten mee heb gehad. Vooral voor de Herfst een kleur om makkelijk te combineren. Ik denk dat deze kleur mijn favoriet is. Mijn nagels breken ook niet meer zo snel af met deze nagellak dus ik zeg, win win win!

Essence The gel nail polish – 117 Pumpkin Spice 

Deze nagellak zag ik bij iemand voorbij komen op Instagram en moest ik echt hebben. Alleen al om de naam en natuurlijk ook om de kleur! Alles met pumpkin spice wil ik graag proberen. De kleur is ook echt een unieke kleur die ik nog niet eerder had gezien. Oranje, rood en bruin maar dan in één combinatie, love it!

Catrice ICONails – 63 Early Mornings, Big shirt, Perfect Nails

Een hele aparte lila tint met hier en daar en metallic blauwe glitter. De minste opvallende van alle drie maar zeker niet minder mooi. Subtiel maar door de glitter ook zeker een kleur die je niet vaak ziet.

Wat vinden jullie van deze pakjes? Ik wil er echt nog meer aan mijn assortiment toevoegen want ik vind ze echt helemaal top. Mocht je net als mij best wel poreuze nagels hebben, probeer deze nagellak dan eens uit. Ik zou dan aanraden om voor die van Catrice te gaan aangezien je nagels daar nog sterker van blijven. Ondanks dat de nagellak gel polish is kun je het makkelijk verwijderen met nagellak remover (wel met aceton).


Volg:

3 Reacties

  1. 19 november 2018 / 11:20

    Ik vind ze eigenlijk alle 3 wel mooi. Rode nagellak kun je eigenlijk altijd ook wel dragen 🙂

  2. 20 november 2018 / 16:45

    Mooi, alle drie! Maar die laatste wint voor mij.. heerlijk kleurtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *