3 Herfst outfits

Header

Nu het stukke kouder wordt buiten is het natuurlijk leuk om de garderobe aan te vullen. Helaas mag ik deze maand van mezelf niet veel meer uit geven. Maar kijken en alvast wat setjes samenstellen mag altijd natuurlijk. Graag zou ik deze herfst en winter niet te veel zwart willen hebben en wat kleur willen toevoegen. Ik ben benieuwd wat jullie van de outfits vinden.

herst-outfit-1

 

Al langere tijd zit ik aan een bordeaux rode broek te denken maar iedere keer als ik ga winkelen lijkt het wel of alle bordeaux rode broeken uit de winkel gehaald zijn. Nergens maar dan ook nergens heb ik een mooie broek kunnen vinden. Deze van Street one vond ik qua kleur er goed uit zien alleen ben ik benieuwd hoe hij in het echt is. De trui van Rainbow heb ik al langer op het oog. Als laatste de schoenen…. Tjah ik heb gewoon een zwak voor schoenen. Je kunt er niet genoeg hebben. Deze open enkellaarsjes lijken me echt heel mooi staan bij deze outfit. Helaas zijn de schoenen aan de dure kant.

 • Trui – Rainbow       €29,99
 • Broek –  Street one     €69,99
 • Schoenen – Poelman    €109,99

herfst-outfit-2

Ja ik zeg net dat ik het liefst kleur in mijn garderobe wil en dan kom ik met dit. Deze combinatie vind ik alleen zo leuk en stoer eruit zien. De slip-on schoenen van Invito heb ik al in het beige dus die kunnen er ook best onder. Een mooi colbertje wat niet te sjiek staat ben ik ook al langere tijd naar op zoek. Deze lijkt me erg leuk in combinatie met de boyfriend jeans. Ik vind een boyfriend jeans leuk maar hij hoeft van mij geen complete gaten te bevatten. Deze broek is eigenlijk precies zoals ik het wil haha! Veel t-shirten zullen hier leuk op staan maar dit t-shirt vond ik een leuke toevoeging. In mijn tassen collectie heb ik eigenlijk alleen maar sjiekere tassen en deze vond ik eigenlijk heel stoer en ook fijn dat je hem om je schouder kan dragen!

 • Colbert – Bon Prix      €19,99
 • Tas – Cowboys bag       €169,95
 • T-shirt – American Today    €12,48 (sale)
 • Jeans – American Today      €29,98 (sale)
 • Sneaker – Manfield       €79,99

 

herfst-outfit-3

 

Dit rokje vind ik zooooo leuk! Ik vind hem alleen wat moeilijker te combineren. Zelf heb ik een mooie spijkerblouse en om die te draperen in de rok leek me wel netjes staan. Alleen nog donker blauwe dikke panty’s eronder en je bent klaar. De laarzen die ik erbij heb gedaan kunnen onder heel veel outfits en het bruin komt ook een beetje terug in het rokje! De tas vind ik een erg mooie tas die goed bij de schoenen past. De tas maakt het één geheel.

 • Rokje – Miss America    €29,95
 • Blouse – Superstar      €59,95
 • Laarzen – Manfiel       €169,99
 • Tas – Gabor               €79,95

Alle drie de outfits zou ik graag wel willen hebben in mijn winter garderobe. Alleen zouden alle items bij elkaar een beetje te duur worden. Wat ik vooral graag wil is het rokje, colbertje met boyfriend jeans en de bordeaux rode broek.

Wat vinden jullie van mijn samengestelde outfits? Welke is jullie favoriet?


Volg:

4 Reacties

 1. 12 november 2014 / 13:25

  Je outfits zijn heel mooi! Ik vind ze alle drie echt mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *