17 hoogtepunten uit 2017 #17of2017

Ondanks dat 2017 niet mijn jaar was ben ik toch enorm dankbaar voor dit jaar. Dit is het jaar met enorm veel gebeurtenissen, leuke en minder leuke. Over de minder leuke dingen ga ik niet uitweiden maar de leuke dingen ga ik vandaag met jullie delen, of ze nou klein of groot zijn. Zo kan ik toch nog hopelijk goed terug kijken op 2017 met jullie!

 1. Trouwen! Stipt op nummer 1 is dat ik getrouwd ben met de liefste man op aarde. Zo blij dat we dit in 2017 hebben gedaan. De beste keuze om samen deze dag tot een groot hoogte punt te brengen. Het was een fantastische dag waar we nog vaak op terug kijken.
 2. New york, deze wereldstad heeft ons hart veroverd. We willen iedere keer weer terug want wat hebben we altijd een fantastische tijd daar. Ik had nooit gedacht dat ik vaker dan twee keer ergens terug naar toe zou gaan maar New York wordt hopelijk in 2018 weer een feit!
 3. Curacao ook deel van onze Honeymoon was Curacao. Helaas met toevoeging van een voedselvergiftiging die in New York is opgelopen, hebben we toch nog van deze mooie plek kunnen genieten. Relaxen en niets doen, dat deed ons enorm goed.
 4. Bloggen iedere dag word ik hier weer blij van. Mijn grootste hobby en veel uurtjes van mijn vrije tijd zijn hierin gaan zitten. Ik groei nauwelijks maar toch wil ik het blijven delen en vind ik het leuk. Hopelijk in 2018 iets meer groei.
 5. Bakken is mijn nieuwste hobby, maar wat word ik hier gelukkig van. Het lukt steeds beter en ik vind het leuk om iedere keer wat nieuws te proberen. Als het dan ook nog in smaak valt ben ik helemaal blij.
 6. Sporten, dat heb ik echt ontzettend veel gedaan in het eerste half jaar. De laatste maanden weer wat minder maar ik ga er zeker mee door in 2018.
 7. Vriendinnen zoals Rosanne en Rachel ontmoeten in Januari en daarna ontzettend veel met elkaar kunnen bespreken. Zo blij dat ik jullie heb ontmoet en we nu zulke goede vriendinnen zijn.
 8. Kortere werkweek, ik ben dit jaar van 40 uur naar 36 uur gegaan. Om de week ben ik op Maandag vrij en dat is echt een hele goede keus geweest. Zo kan ik wat extra opladen, ik kan echt iedereen aanraden.
 9. Vrijgezellenfeest, met al mijn vriendinnetjes een super leuke sportieve dag gehad! Daarna nog lekker gegeten en wisten stappen tot in de late uurtje. Dag om nooit te vergeten
 10. Vele wandelingen (met Noa), de laatste maanden gaan we vaak op Zondag heerlijk wandelen met de hond. Zulke kleine dingen als wandelen waardeer ik ook echt. Even ontspannen! Zolang het niet regent vind ik het fijn.
 11. Fijne Kerst, dit jaar vond Kerst echt heel fijn. Alles op het gemakje geen haast en veel genoten met familie.
 12. Haarkleur, dit klinkt ontzettend raar maar eindelijk heb ik dit jaar de haarkleur gevonden waar ik mezelf het beste bij voel en dat vind ik best een hoogtepunt waard. Ik kleurde mijn haar om de 6 weken volledig en dat doe ik nu dus niet meer! Alleen de uitgroei. Het zijn de kleine dingen die het doen.
 13. Blogfoto’s, mijn blog foto’s vind ik steeds beter en ik heb er een soort van routine in gevonden als ik ze ga maken. Hierdoor heb ik ze sneller gemaakt en zijn ze mooier van kwaliteit. Hopelijk hebben jullie dit ook gezien.
 14. Positief blijven, het lukt nog niet altijd en ook ik heb mijn downs maar ik heb wel gemerkt dat het me beter lukt. Ik merk dat als ik aan iets positiefs denk het ook allemaal wat beter wil lukken en vooral mijn gemoedstoestand daardoor beter is.
 15. Lezen, ik ben dit jaar meer gaan lezen! Nog steeds zoals ik het graag zou willen maar wel steeds meer. Ik moet er gewoon echt even de tijd voor nemen met een heerlijk kopje thee erbij.
 16. Plannen, ik ben meer bezig met plannen dit jaar en volgend jaar ga ik daarin nog een stapje verder. Minder onzin en scroll tijd en meer nuttige tijd. Ik heb mijn passion planner en terwijl ik dit typ valt het Werkboek voor een structuurjunkie in spe van Cynthia op de mat.
 17. Relaxen, meer me-time en af en toe gewoon even helemaal niets. Weg met de computer, boekje erbij en thee! Dit jaar begon ik daar goed mee.

Sommige herinneringen zijn grotere hoogtepunten als andere. Soms moet je ook van de kleine dingen wat meer genieten. Ook voor mij is dit af en toe moeilijk maar misschien moet ik gewoon meer besef hebben van het moment. Op naar 2018!!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Signature
Volg:

1 Reactie

 1. Kathleen
  31 december 2017 / 08:44

  Jullie huwelijk was zeker een hoogtepunt ! Jullie waren zo prachtig en straalden die dag.
  Wij hebben genoten die dag, het was een prachtige dag!
  Hopelijk brengt 2018 jullie veel blijdschap en veel liefde!
  Maakt er samen een mooi jaar van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *