12x Herfst achtergronden voor je mobiel

Herfst achtergronden voor je mobiel

De laatste tijd heb ik vaak een eigen foto op mijn iPhone als achtergrond om toch eens wat af te wisselen ben ik op zoek gegaan naar een Herfst achtergrond. Ik heb een aantal super leuke gevonden die ik graag met jullie deel! Vandaag 12 leuke Herfst achtergronden voor je mobiel.

Mocht er toch nog geen leuke achtergrond voor je erbij zitten dan raad ik je aan om Pinterest af te zoeken want het staat vol met Herfst achtergronden. Het maakt je telefoon toch een stuk gezelliger aangezien we met zijn alle heel veel op ons telefoon zitten.

Autumn is here / Hot chocolate / Time to sit

Acorns / Window / Hocus Pocus

Candles / Happy leaves / Chocolate and leaves

Dennenappels / Leaves / Autumn Love 

Hopelijk zit er wat tussen voor iedereen, vind ze zelf eigenlijk allemaal wel leuk dus ik denk dat ik ga afwisselen. Welke vinden jullie het leukst?

Mocht je nog op zoek zijn naar achtergronden die niet volledig op Herfst gericht zijn kijk dan hier.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Signature
Volg:

1 Reactie

  1. 28 november 2017 / 08:24

    Oh wat leuk zeg! Ik wissel mijn achtergrond eigenlijk nooit! ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *