12 Leuke achtergronden voor je mobiel

Eigenlijk wissel ik bijna nooit als achtergrond maar als ik wissel ga ik uitgebreid op zoek naar leuke.  Een standaard iPhone of elk ander toestel word zo toch een beetje gepersonaliseerd. Ik laat je vandaag 12 leuke achtergronden voor je mobiel zien.

Als je de achtergronden voor je mobiel ziet zie je wel een soort van patroon waar ik van houd. Meestal vind ik marmer heel mooi in combinatie met roze of rosé goud. Ook vind ik het altijd leuk om een quote te hebben die mij iedere dag weer inspireert. Alle achtergronden heb ik gevonden via Pinterest. Hier vind je echt de meeste en leukste variaties. Hopelijk hebben jullie iets aan deze achtergronden.

achtergronden voor je mobielFind the Beauty // Wimpers // New York

Believe in Yourself // Marble // Marble stripes

Pink marble // Glitter marble // Create Hapiness

Faux Fur // Good Vibes // Time to shine

Welke vinden jullie het leukst?


Volg:

3 Reacties

  1. 7 februari 2017 / 07:40

    Ik vind die laatste met die glitters erg leuk! Maar zo’n clean achtergrond als Create Hapiness lijkt me ook wel wat 🙂

  2. Anneke
    7 februari 2017 / 20:10

    Time tot shine vind ik de mooiste !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *