10x Recepten van Pinterest voor het najaar!

Er zijn toch echt gerechten die bij een bepaald seizoen horen, zo ook dus bij het najaar. De pompoenen, stoofpeertjes en bospaddestoelen zijn nu op zijn lekkerst en hier kun je echt heel veel kanten mee op. Ondanks dat ik totaal geen kok ben houd ik wel van recepten uitzoeken. Vandaag recepten van Pinterest voor het najaar!

Stiekem kook ik eigenlijk bijna nooit thuis maar recepten aandragen doe ik maar al te graag. Ik zoek ze uit en de man in huis kookt ze omdat hij er gewoon het beste in is (hopelijk leest hij dit haha!). Ik heb verschillende recepten gevonden waaronder soepen, ontbijtjes, baksels en hoofdgerechten. Heel benieuwd welke jullie het lekkerste lijkt?

Wortel puntpaprika soep // Zoete aardappelsoep

Allereerst deze twee soepen met wortel en zoete aardappel. Deze twee ingrediënten zijn hier de afgelopen paar weken ook echt favoriet. Soep maken wij meestal van te voren als we weten als we een keer haast hebben. Gelijk een grote pan maken en invriezen maar!

Farfalle met paddenstoelen pesto // Gekarameliseerde witlof // Pastinaak met feta // Stoofpeertjes

Gerechten met pompoen, witlof en champignons doen het hier ook altijd heel goed. Ook de stoofvlees en stoofpotjes in combinatie met stoofperen, jammie!

Appelcrumble met slagroom // Pompoen brownies

Brownies met pompoen, ik vraag me echt af of deze zo lekker zijn als dat ik me voorstel. Ze zien er wel echt super lekker uit. Net zoals deze apple crumble met verse slagroom, halleluja!

 Appelkruimel ontbijt //Pumpkin pie havermout

Met mijn ontbijt varieer ik eigenlijk weinig, standaard overnight oats van havermout met amandelmelk en wat diepvries kersen erover heen. De volgende ochtend nog wat granola erbij en ik ben een blij mens! Maar een variatie met pompoen en pecan lijkt me eigenlijk ook wel eens lekker om uit te proberen.

Hebben jullie specifieke gerechten die in het najaar juist gegeten worden? Oké op de stamppot na dan! Laatst deelde ik ook een aantal lekkere bakrecepten met een Najaarsvibe, heb je die al gezien?


Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *