Weekly Diary #74

Weekly Diary

Weer een week voorbij! De laatste keer dat ik 5 werkdagen had op het werk voor de bruiloft. Nog maar 4 weken werken YAYY!! Deze week kwamen de liefste Rachel en Rosanne langs en gingen Niels en ik weer eens uiteten. Kijk mee!

Maandag, eindelijk was Noa na een volledige week ziek te zijn geweest weer opgeknapt. Na het sporten ‘s avonds probeerde ik de wafel mix van Body&fit uit alleen liet ik het mislukken aangezien ik geen geduld had.

Dinsdag ochtend poging twee en die lukte. Laat in de middag gingen Niels en ik nog even met de hond wandelen.

Daarna kwamen Rachel en Rosanne gezellig langs. We gingen lekker pizza eten en als toetje heerlijke Mona.

Rachel ging mijn bruids make-up uit proberen en ik was zo tevreden! Ze gaat dus mijn make-up op de bruiloft doen, zo super lief.

Als je dan toch bezig bent Rachel doe dan gelijk even me haar leuk invlechten. Ze kan ook echt alles!

Woensdagavond in de sportschool voor borst en biceps. Niet de beste work-out maar die hebben we allemaal wel eens.

Donderdag een jaar geleden zaten we in New york. Nog maar even te gaan en dan zitten we er weer, zoveel zin in!

Omdat er altijd een reden te vinden is gingen we uiteten met zijn tweeën. Omdat we een jaar verloofd waren afgelopen Dinsdag.

Zaterdag richting Deventer voor de verjaardag van ons nichtje. Al was het niet heel mooi weer een felle lipstick mag deze tijd van het jaar wel.

Ze werd 5 jaar en gelukkig was ze blij met alle K3 en knutsel cadeautjes. Wat is het toch leuk om die leeftijd te hebben. Niels wilde ook weer even jong zijn.

Zondag heb ik geen foto’s gemaakt. We gingen voor Moederdag even langs mijn moeder en daarna nog even richting de sportschool gegaan om een uurtje te sporten.

 

 

 

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *