Wedding: I’m getting married #4

Op het moment dat ik dit type is het nog minder dan 6 weken voordat wij trouwen! Zo raar dat het zo dichtbij komt aangezien we er al meer dan een jaar naar uitkijken. We zijn al een heel eind en de puntjes worden op de i gezet. Ik deel met jullie weer een update!

De vorige keer was in Maart dat ik jullie op de hoogte bracht. Toen dacht ik al, wat nog maar drie maanden! Nu kan ik zelfs in weken gaan tellen en is het nog maar 6 weken. Ik krijg steeds meer een beeld over hoe de dag zal gaan lopen en zie echt het perfecte plaatje voor me.

Trouwjurk

Voor mijn trouwjurk ben ik een week geleden nog op pad geweest. Ik wilde de jurk namelijk nog eens passen met mijn proef kapsel erbij. Ook hadden ze hem al wat aangepast na de eerste passessie waardoor die nu nog mooier stond. Hier en daar moet nog wel wat gedaan worden maar ik heb er alle vertrouwen in. Mijn haar was ook echt perfect en precies zoals ik hoopte. Ik stond op dat moment al te stralen. Op 12 Juni mag ik hem voor de laatste keer gaan passen en kunnen ze nog kleine aanpassingen eraan doen. Op die dag zelf neem ik hem ook mee naar huis. Zo spannend!

Vrijgezellenfeesten

De vraag wanneer en wat we gingen doen was het meest frustrerende hieraan maar we hebben het overleefd. Niels is met zijn vriendengroep een weekend naar de Ardennen geweest en ik heb samen met mijn vriendinnen en super leuke en actieve dag gehad. Ze hadden een bootcamp voor mij opgezet en we gingen daarna naar  het Klimpark in de Biesbosch. Eenmaal daar aangekomen gingen we klimmen en zippen, echt een aanrader! Daarna gingen we nog laserschieten en gingen we voor een escape island. Een ontzettend drukke en strakke planning maar echt heel gaaf. Daarna heerlijk met zijn alle genoten van een bbq en weesten stappen in Breda.

Uitnodigingen

Jaaaa ook de uitnodigingen zijn de deur uit! Daar ging meer tijd in zitten als verwacht, maar gelukkig is het gelukt. We hebben leuke reacties gekregen en van veel mensen al gehoord dat ze blij zijn om er bij te mogen zijn. We hebben de uitnodiging voor de rest simpel gehouden maar toch wel zoals wij zijn.

Laatste afspraken

In de laatste weken hebben we nog een aantal afspraken staan voor onze bruiloft. Zo moeten we nog gaan proef dineren, komen de fotograven, DJ en ambtenaar nog langs en moeten we de ringen gaan ophalen. We bespreken dan alles met ze door en als het goed is komt het dan allemaal voor elkaar!

Wat nu nog?

Nou heb je even…. Voor mijn gevoel lijkt het namelijk nog ontzettend veel maar eigenlijk valt het allemaal wel mee. We moeten namelijk alles voor de versiering thuis en op lokatie nog.  Ik heb nog een aantal DIY’s die ik misschien nog wel wil maken maar geen idee of ik er aan toe kom. Gelukkig ben ik een week voor de bruiloft vrij en heb ik nog tijd om adem te halen. Met sporten wil ik er ook nog even tegen aan de laatste 6 weken!

Ik denk dat dit mijn laatste update is en dat ik jullie laat weten hoe onze dag was na de bruiloft. Wat raar dat ik me dan toch echt mag vernoemen met een andere achternaam. Ik ga jullie ook zeker een aantal foto’s laten zien van de dag zelf maar eerst zullen wij genieten van een super gave huwelijksreis naar New York en Curacao.

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *